Semestertankar...

Idag har jag hittat någon som kan jobba för Saba när jag har semester! Vilken tur, trodde nästan jag skulle bli utan semester. :)

På tal om det så är det väldigt länge kvar tills min börjar. Hanna har bara en dag kvar, sen lämnar hon mig. Och när hon kommer tillbaka, då börjar min semester. Tokigt, nästa år, om vi nu jobbar kvar så får vi tajma lite bättre.

Min axel värker!!

Det har inte hänt mycket i mitt lilla liv idag.

Imorgon blir det middag i Torvalla hos svärfar med familjen samt hans syster med man. Blir ett helt gäng, det ska bli roligt! Får träffa två nya människor ur släkten också, börjar rota mig rejält där. Hehe.

Nu ska jag leta flygbiljetter till Göteborg....

I morgon har jag förhoppningsvis något roligare att skriva om.

/M 

Bankbesök

Idag var vi på banken och fixade det sista med lägenhets"köpet". Så nu är Magnus delägare på riktigt i lägenheten. Jag var glad över pengarna, de 2 sekunder de fanns på mitt konto, sen betalade jag av halva lånet och det var väl också kul. Passade även på att skaffa vuxenpoäng genom att öka insättningen på mitt pensionsspar och köpa några fonder eller vad det nu var.... ;)

Min man är så sjuk!! Stackars lilla vännen. Han bara ligger och svettas och mår dåligt. Men det som är bra för honom är ju att jag älskar att ta hand om människor. Så jag har gått på högvarv idag, var och handlade en massa förut, mat och godsaker till min man, halstabletter och hostmedicin. Känns som jag bara har stått i köket hela dagen och lagat mat och diskat. Mina moderskänslor kommer verkligen fram sådana här gånger. Haha.

Somnade på soffan förut, var hur trött som helst. Så fort jag är ledig så sover jag hela tiden. Minns inte senast jag var pigg och utvilad. Jag längtar liksom hela tiden tills jag ska få gå och lägga mig.

Snart är det tv-dags för mig. What about Brian klockan nio och efter det Pussycat Dolls. Men innan det ska jag fixa förkylningsbrus till karln. Han hostade som en tok nyss och vände på sig lite ansträngt i soffan, stackarn....

/M

Midsommarhelgen...

På torsdagkväll, efter en hektisk innanmidsommarvecka blev jag upphämtad av Ulrika (Magnus bror Martins flickvän) och en av hennes söner. Sen bar det av mot Tåsjö, som visade sig ligga väääldigt långt bort. Speciellt eftersom jag visste att min man var där och väntade på mig. Han hade åkt direkt dit efter konferensen i Umeå. Tillslut kom vi i alla fall fram och vi gick och la oss nästan direkt, jag var hur trött som helst. På midsommarafton sov vi en himla massa, men hann även med en tur in på byn där det var dans kring stången, en trevlig middag med släkten och lite kubbspelande.

Det blev även lite dans för mig, när Martin skulle lära mig hans specialare. Hahaha....
  

På lördagen fick jag en rundtur i trakterna, först var vi hos moster Inger som bjöd på mycket gott fika, sen åkte vi till Storfallet och tittade. Där var det väldigt fint och mysigt. På vägen tillbaka stannade vi på macken och köpte glass, satte oss i en lekpark och åt, innan vi gick därifrån passade vi på att gunga lite gungbräda. :)

På kvällen (efter att vi sovit hela eftermiddagen) var det grillning med hela släkten. Trevligt och gott var det. Blev lite kubb på kvällen och även lite boulé.

För att göra en liten sammanfattning blev det en helg med mycket sömn, mygg, sång, mat och dålig täckning på mobilen. Vi hade en jättesöt stuga och hade det så mysigt.

På vägen hem igår passade vi på att hälsa på mamsen i Hammerdal. Fick mumsig lunch med efterrätt och så fick vi ju se nya huset! Det var kul att se hur min lilla mamma har det där hemma, det är ju lite svårare att hälsa på nu, förut brukade jag kika förbi lite då och då på väg hem från jobbet. Men det skulle bli en himla omväg nu... :)

Idag var det jobb igen. Hade fått massagetid och det var skönt eftersom jag haft en sådan fruktansvärd värk. Det visade sig att jag har en inflammation i ena axeln och massören tipsade om en värktablett jag skulle köpa. Så efter jobbet var jag på apoteket för att köpa den, men när jag läste på baksidan av förpackningen så visade det sig att man inte fick ta den när man har astma. Frågade en i personalen, det var så illa att man inte får ta några antiinflammatoriska piller/salvor när man har astma. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får nog ringa massören i morgon och höra efter.

Efter jobbet var jag även på den rätt nyöppnade butiken IXO, med Magnus och Hanna. Vi gick runt rätt länge och Magnus blev nog lite less. :) Men jag och Hanna hittade en massa roliga grejer i alla fall. Fast när jag kom hem hade jag visst bara köpt städgrejer....

Såg förresten en annons för Birsta köpcentrum (som ligger utanför Sundsvall för dom som inte vet) igår, det stod vilka butiker som ska öppna där, hur roliga butiker som helst, Lagerhaus, Granit, Gina Tricot för att bara nämna några. Jag kan verkligen inte förstå varför det inte öppnar några roliga affärer här, det är helt ofattbart.

Hmm...undrar om jag skrivit av mig allt nu? Om inte annat återkommer jag i morgon....

/M


Ensam...

Min man har lämnat mig för nån konferens i Umeå. Snyft. Känns hur konstigt som helst att vara ensam hemma ju! Satt och längtade hela kvällen på att jag skulle få komma hem till min man, glömde (eller förträngde) hela tiden att han inte skulle vara hemma. Om jag har tur får jag träffa honom på torsdag kväll, har jag otur inte förrän på fredag. Vet inte hur jag ska stå ut.

Mycket att göra på jobben nu....

I morgon ska jag försöka hitta något fint att ha på midsommar. Sen jobba extra från klockan 16.

Lägger upp en bild på min man och mig, från senaste julfesten (med oktoberfest-tema).

image19

Jag saknar dig, min älskling!!

/M

Ingen shopping :(

Fy, vad mycket tvätt det var idag, himla segt, men det mesta hann bli torrt som tur var.
Det har varit fint väder idag, var och pumpade däcken på våra cyklar förut och sen när vi kom hem lyckades Magnus lura upp mig på tandemcykeln. Vi skulle ta ett varv runt huset men när vi var halvvägs så skrek jag åt honom att han fick stanna. Det var tamejtusan skithemskt!! Jag var helt skakig efteråt. Man måste nog prova för att förstå hur konstigt det var, man har ju liksom ingen kontroll när man sitter där bak.

Har piffat lite med balkongodlingarna, som vanligt. Och till min stora lycka såg jag att det börjar komma upp lite salladsblad, typ en millimeter stora än så länge, men vilken lycka. :) Satt ute på balkongen och åt glass och läste med. Det var så skönt!

Gjorde pizza till middag, det blev jättegott. Hemmagjord pizza känns så mycket fräschare än sådan från pizzerian där det är ett cm-tjockt lager med fett ovanpå. Blä. Ska snart käka lite vattenmelon, läste på Expressen att det tydligen är bra för förbränningen. Och dessutom smaskigt!

Hade gjort en lång lista på grejer jag skulle beställa från HM, men snål (eller ekonomisk) som jag är så tänkte jag vänta till jag skulle få något bra erbjudande. Så häromdagen fick jag ett mail att det skulle bli rea, plus att man fick 10% extra rabatt som medlem. Så idag satte jag mig för att beställa. Var verkligen sugen på att få shoppa. Och varenda en av grejerna jag skulle ha var slut i min storlek (och alla andra storlekar med för den delen), vad sur jag blir. Så nu har jag surfat runt ett tag för att hitta något annat att dämpa mitt shoppingsug med, men det lutar åt att jag får tröstäta i stället. Ska nog ut på stan på onsdag i alla fall och försöka hitta något fint att ha på midsommar. Vi bestämde idag att vi ska åka till Tåsjö, det ska bli kul att se hur det är där uppe, har hört hur mycket som helst om det.

Ikväll ska vi se upplösningen på Spanska ligan, det är ju himla spännande där, så vi hoppas på en bra match!

Vattenmelon nästa....

/M

Lördagen...

Igår åkte vi ut till min pappa och småsyskonen. Som vanligt var det underbart där, lugnt och skönt och tyst. Och som vanligt fick Magnus myror i brallan. Hahaha....
Vi spelade badminton och fotboll och åt mumsig mat, min favorit pappas spagetti och köttfärssås.

Jag blir så lycklig av att promenera runt där i trädgården och mysa. Vill ha en egen, nu!

Fotade lite så ni får se hur fint det är.


Irma i hängmattan och Zeb nedanför.


Magnus skulle plocka lite rabarber och passade på att rensa landet samtidigt....


...och såhär mycket skräp blev det. Han är så duktig!

    
Fina blommande buskar.

Tog även lite bilder på vägen hem.

  
Oviksfjällen


Coola killen :)

När vi kom till stan åkte vi på Coop och köpte lördagsgodis och sen drog vi hem. Fräschade upp mig lite och sen gick jag till Hanna och Madde som satt och vinade. :) Trevligt att träffa tjejerna och få snacka lite tjejsnack! Jocke och snickare Karlsson var såklart också med. :) Satt hos Jockes föräldrar (som dock inte var hemma) och sen gick vi ner till nya lägenheten och kollade vad som hänt sedan sist. Det kommer att bli så coolt när det är klart och jag förstår om de längtar ihjäl sig tills det blir inflyttning. Sen skulle gänget dra in på krogen, men det ville inte jag, nykter som jag var så jag gick hem till min man, som precis gått och lagt sig. Ingen av oss var särskilt trött så vi låg och pratade länge, länge och det var himla mysigt.

Tog tyvärr inga bilder igår kväll, men jag lägger upp två bilder från senast vi festade, när vi hade Schlagerkväll.

  Vilka brudar!!

Nej, nu är det slut på det roliga, söndag och tvättstuga....

/M

Hårt jobb...

Idag har jag jobbat jättehårt. Känner mig jättestolt, det tråkiga är att hur hårt man än jobbar så känns det som att vissa där borta inte tycker att man jobbar bra nog. Jag fick i alla fall upp en jäkla massa grejer och tänker vara nöjd över det.

I morse var vi och skrev nytt kontrakt på HSB, så från den första juli är vi verkligen sambos på riktigt. :)

Har spenderat kvällen framför tv:n och Golden Leauge-galan. Gillar friidrott, det känns sommar på något sätt. Nu är jag så trött så jag ska nog krypa i säng. Undrar när jag ska sluta vara så slutkörd hela tiden. Kanske när jag slutar jobba heltid på 4dagar/vecka....

I morgon ska vi åka till pappa, det ska bli kul, var ett bra tag sedan vi var där senast.

Nattinatt!
/M

Vanlig torsdag

Idag har det gått smidigt med jobben och jag har hunnit med en massa som jag skulle gjort för länge sedan. Ringt flera samtal och suttit i telefonkö länge, länge.

Har inte hänt så jättemycket idag som är värt att skriva om. Har pratat lite mer med Mikaela om hennes brudbukett som jag ska göra, det var så himla skoj. Har suttit och kollat på en massa bilder nu på nätet. Det finns ju så mycket man kan göra.

Det var nästan lite familjefest på jobbet, både mamma och pappa och syster var inne. Kul att man får se dom någon gång i alla fall. Men det blir kanske middag hos pappa i helgen. Måste ju gratulera minstingarna som slutar 9:an i morgon.

Det har öst ner både regn och hagel hela eftermiddagen och början på kvällen. Som tur är har jag min man som kom och hämtade mig på jobbet utan att jag ens bett om det. :) Vi tog en sväng förbi busstorget och hämtade ett paket samt köpte med oss mat från Sibylla. Undrar när jag ska börja på min diet...haha....

Snart helg!!! Ska bli så skönt, jag är helt slutkörd som vanligt.

/M

Uppdateringar

Har kommit hem lite sent de senaste dagarna så det har inte blivit något bloggande. Så nu ska jag uppdatera er.

I  måndags var jag hos Therese Forsberg och åt middag. Therese L, Maria och Lisa var också där. Therese hade gjort jättegod kycklingsallad med en massa grejer i, bakat mumsigt bröd och gjort ett stort fruktfat till efterrätt. Det var verkligen jättegott och väldigt trevligt att umgås lite mer med tjejerna än vad man hinner på jobbet. Då blir det mest, hej, hur är det och sen kommer det någon sur gubbe/tant som man måste vara trevlig mot. Det blev några vinglas och lite Bailey's med. Himla skoj, synd att jag skulle upp tidigt dan efter så jag inte kunde stanna så länge. Vi måste göra om det snart!

Igår hände inget jättespeciellt. Jobbade stängning som vanligt på tisdagarna, kom hem och var lite hungrig så jag klämde i mig en chipspåse, nyttig är mitt andranamn.

Idag har jag varit på stan med farmor och syster. Letade efter present till lillasyster som slutar skolan på fredag. Var även och fikade och träffade på Lina som jobbar på Domuscaféet över sommaren. Köpte två Wax-potpourri på Living, Gingercitrus (som luktar lite lakrits tycker jag) och Buttercream. De luktar mums! Var även och köpte en pocketbok samt tre trosor för 99:- på Lindex. Sen gick jag hem och umgicks lite med mannen min.

Kom nyss hem från mitt efterlängtade besök hos frisören! Känner mig nöjd, fast det känns lite ovant måste jag säga. Får lägga upp en bild så ni får se hur det blev. :)

Börjar bli hungrig så snart får jag sätta igång med middagen. Blir min specialare, spagetti med tonfiskröra. Det låter inte så skoj, men det är jättegott. Fråga Magnus så får ni höra, han var väldigt negativ när jag skulle göra rätten första gången, men nu var det han som bestämde att vi skulle äta det idag. :)

/M

Biltvätt och fotboll

Direkt efter frukosten åkte vi till Torvalla för att tvätta bilen. Det var kul till en början men efter ett tag tröttnade jag av någon konstig anledning. Dessutom blev jag väldigt blöt, då jag skulle ta med vattenslangen runt bilen så lossnar plötsligt slangen från själva munstycket och jag blev helt nedsprutad. Gick och la mig i hängmattan istället (utan drink den här gången). Fick hjälp att borra hål i balkonglådorna också.

Så när vi kom hem satte jag igång och planterade. Jag tror det blev bra, men det ser man ju inte förrän om nån månad när det kommer upp allting. Men jag hade ju endel färdiga plantor som jag planerade och det blev bra!

Vid halv tre åkte vi till Jämtkraft Arena för att kolla på fotboll tillsammans med Håkan (en av Magnus gamla kompisar som nu bor utanför Göteborg) och hans far. ÖFK mot Boden, trots två röda kort mot ÖFK-spelare så vann de med 3-0, det var bra!

När vi kom fixade vi mat och sen somnade jag. Var verkligen hur trött som helst.
Vädret ska ju tydligen bli sämre nu och det är ju trist, men en fördel är ju att det kanske blir lite svalare i lägenheten så det går att sova på nätterna.

Efter att jag vaknat tog jag itu med disken och nu ska jag ta en snabbdusch innan Jamie börjar (sista avsnittet idag :/).

/M

Grillning nr2

Syrran skickade en sms i morse och undrade om vi skulle ta en sväng på stan. Och det tackade jag inte nej till, när någon för en gångs skull ville gå med mig. Det var mycket folk ute, som vanligt när det är fint väder. Jag köpte lite saker till balkongen, en vattenkanna (som jag märkte läcker massor), skyltar med kryddnamn på och två gröna ljuslyktor som jag hängt på balkongräcket. I morgon ska jag plantera, vi ska till Magnus pappa och tvätta bilen och då ska jag ta med mina blomlådor så vi kan borra hål i botten på dom.

När jag kom tillbaka från shoppingturen var jag helt slut. La mig på sängen och somnade som en stock. Det var så jobbigt att måsta kliva upp och göra sig i ordning för grillfesten. Men jag lyckades till slut.

Syrran kom förbi och sen gick vi. Stannade till på Hemköp och köpte tre cider (och fick visa legg, hihi...), kände inte för att dricka något starkare, har verkligen ingen lust med det längre.

Maten var väldigt god, synd att man blir mätt så fort bara. Efter jag ätit "bäddade" jag ner mig i solstolen under en filt och bara satt, somnade nästan. Men sen flög jag upp av lycka när jag såg att min man kom dit. Det är så underbart att fast vi ändå har varit ihop så länge så saknar jag mig tokig efter honom så fort vi är ifrån varandra. Jag kan ligga i sovrummet och längta efter honom när han är i vardagsrummet. Hahaha. Men det är väl så det ska vara.

Efter en stund åkte vi hem och sen blev jag sittande här.

I morgon väntar som jag redan skrivit biltvätt, blomplantering och kanske en fotbollsmatch, som åskådare ska tilläggas. :)

/M

Studentfirande

Började dagen med att gå på Hemköp och vänta på blommorna, som vanligt känns det som. Tillslut blev jag hemskickad av personalen som tyckte det var onödigt att jag satt där. Gick hem och gjorde mig i ordning inför studentfirandet. Sen tog vi en promenad in på stan. Var in på Hemköp där, men dom hade inte heller fått blommorna så jag piffade till de som fanns och sen gick vi upp till Wargen.

Efter att ha trängts och svettats väldigt mycket hittade vi tillslut Emma och fick gratulera och överrösa henne med nallar och blommor. Stod och pratade med henne men sen övergav hon oss för lite flakåkning.
Tog en till sväng förbi Hemköp, fortfarande inga blommor...

Gick hem och vilade och mådde lite dåligt. Sen tog vi en sväng förbi Lugnvik och Magnus kusin som också tog studenten. Efter vi varit där en liten stund styrde vi av mot Torvalla. Emma öppnade paket och sen fick vi skjutsa henne till en fest i Byskogen (dit jag blev sugen på att flytta, såg en asfint hus!). När vi kom tillbaka till Torvalla fick vi äntligen mat. Supergod sådan, åt massor och blev jättemätt. Ändå sitter jag här nu och klämmer i mig en glass....

Efter att Magnus fått myror i brallan ca hundrafemtio gånger åkte vi hem. Planerade hur jag ska plantera i mina balkonglådor/krukor i morgon. Det ska bli så kul!!

Blir nog snart sängdags...
Mannen ligger på soffan och ser väldigt trött ut.

I morgon blir det grillning med jobbet.

/M

Nationaldag

Blev väl inget direkt firande igår. Drog med karln runt på Växtvaruhuset och Plantskolan. Han tyckte att det var jääättekul. ;) Men det var ju nästan för varmt för att man skulle orka göra någonting.

När vi kom hem på eftermiddagen gjorde Magnus en rabarber- och äppelsmulpaj som vi tog med till hans pappa med familj. Var där hela kvällen och grillade och umgicks. Och jag spillde ut en drink över hela mig, dricka drink i hängmatta går inte så bra. Pajen blev supergod!

Kollade på fotbollen och det var skoj att se. :)

Folk undrar varför vi svenskar är så dåliga på att fira vår nationaldag men jag tror att anledningen är ganska enkel. I Sverige ska man ju av någon anledning supa så fort någonting ska firas och eftersom de flesta jobbar den 7 juni så fungerar det inte att festa på nationaldagen. Så om vi vill få firande så får vi nog göra röd dag av den 7:e också.

I morgon blir det studentfirande. Ska bli roligt! Man återupplever ju lite minnen. Fast jag tyckte studenten var grymt överskattad för min egen del.

Min man ska till Åre och jobba idag, hoppas det går bra för honom och att han kör försiktigt. Längtar till ikväll när jag får träffa honom igen.

Nu ska jag fixa lite lunch.

/M

Sommaren fortsätter

Igår slutade jag tidigt, tog en sväng in på stan och köpte markisväv, ska sy insynsskydd till balkongen. Köpte även en jättefin picknickkorg. Så när jag kom hem fixade jag i ordning lite smarrig picknickmat och sen gick vi till parken här ovanför och åt och myste. Det var jättegott och trevligt framförallt.


Picknickkorgen

Idag har varit en rätt jobbig dag. Började med att blommorna var två och en halv timme sena. Väntade och väntade och bröt nästan ihop. Sen fick jag stressa som en jäkla idiot. Hann i alla fall med en sallad tillsammans med älsklingen innan jag började på willys. Där var det verkligen ett växthus idag, så jäkla varmt att man nästan tuppade av. Plus att det var så sjukt mycket kunder och lite personal. Men Therese var tillbaka, skojigt!!

När vi slutat hängde jag med Hanna och Jocke till hemköp, köpte glass och popcorn till älsklingen, han tycker verkligen om det. :)

Nu ska jag snart stupa i säng, man blir så himla slut av den här värmen, men jag ska inte klaga utan njuta av den så länge den varar.

Vem kom förresten på att det är "coolt" att ha på sig solglasögon inomhus till exempel på affärer, har sett hur många som helst idag som har det, mest unga tjejer och killar. Det ser så jäkla töntigt ut, dessutom blir man automatiskt misstänksam mot någon som inte visar sina ögon. Snälla ta av er brillorna när ni kommer in!

Well, nu ska jag sluta gnälla och gå och pussa på min man i stället.

Trevlig nationaldag i morgon.

/M


Grillning

Idag försökte Magnus att sätta ihop vår tandemcykel, det gick väl hyfsat bra tillslut. Fasar verkligen för den dag vi ska ut och prova den. Usch.
Sen fick han hoppa in och rädda min lillasyster som var dålig och behövde skjuts från jobbet, vilken pärla han är.

På eftermiddagen styrde vi av mot Hissmofors. Farmor hade laddat upp med massor av mat och det var hur gott som helst. Grillad kycklingfilé, potatisgratäng och en massa grönsaker och frukt. Sen blev det kladdkaka och glass till efterrätt. Underbart!


Vi på farmors altan

Trevligt att träffa familjen också!

Nu är vi hemma igen. Tror jag ska sätta mig på balkongen och njuta lite innan det är dags för Jamie klockan nio. :)

Det ska bli fint väder hela veckan! Vilken tur att jag bara jobbar tre och en halv dag. Jag ska njuuutaaa!!

/M

Tommy, sol och fotboll

Vilken dag!

Började med en sväng på stan, var på apoteket och hämtade ut astmamedicin, det var verkligen på tiden, sen köpte vi studentpresent till Emma. Tog en liten runda på stan och sen gick vi till Jamtli.
Där var det Swedbankdagen idag. Gick runt där och kände oss utanför, det var ju bara barnfamiljer och pensionärer, men trevligt ändå. Det är ju så himla mysigt på Jamtli. Och helt underbart väder var det. Klockan två var det dags för dagens höjpunkt, konsert med Tommy Nilsson. Gillade honom mycket när jag var liten och han var grym! :) Hittade igen farmor i publiken så vi tog sällskap med henne. Vilka bra låtar han har...

Sen gick vi in mot stan igen, var förbi hos Hanna och Jocke och tittade hur arbetet i lägenheten går, det gick fint! Ska bli spännande att se Hannas projekt när det är klart. Sen gick vi och handlade lite mat, eller ja, egentligen köpte vi väl bara snacks och godis.

image10

Puss, puss

När vi kom hem fixade vi mat, hade inte ätit på hela dagen plus att vi suttit mitt i solen så vi var helt slut båda två. Blev goa kotletter som Marcus på jobbet fixat (bra jobbat!), pommes, majskolvar. Känns som vi alltid äter det nuförtiden. :) Fast idag åt vi middag på balkongen för första gången i år. Himla trevligt!

Efter middagen gick jag och la mig, var så himla trött och sov i två timmar.

Sen har vi kollat på fotboll. Vilken match, man blir ju helt matt. Först sitter man med en halv hjärtattack hela matchen och sen går det så där. Helt galet! Men kul att man fick damma av matchtröjan igen.

Nu blir det väl snart läggdags igen, i morgon ska vi till farmor och grilla. Mums! Farmor är grym på att laga mat och pappa skulle sköta grillen och han är också grym på att laga mat. Längtar verkligen!

/M

Härligt

Vilken härlig dag! Min man kom förbi när jag skulle ha lunch så vi satte oss ute i solen. Åt min lunch och sen åt vi glass. Det var så mysigt. Vill vara med honom hela tiden.

När jag slutat så handlade vi mat, åkte hem och käkade middag och sen gick vi till Daniel och Ida. De tog med en kasse öl och så gick vi ner till Thomébryggan och satte oss. Det var verkligen jätteskönt där i solen. Och det var till och med gott med öl. När solen gått ner och det blev kallt gick dom andra in på Marité, vi gick på hemköp och köpte popcorn. Sen har vi suttit i soffan och svullat, han popcorn och jag choklad.

Nya skor = skavsår :(

I morgon har vi en massa planer, men det skriver jag om då.

Nu är jag trött så det blir väl sängen snart.

Sweet dreams
/M

RSS 2.0