Måndag 30 juni

Först, söta presenter:


I fredags var vi i Torvalla och åt hembakad pizza och fick lite instruktioner, vi ska nämligen sköta blomvattning när familjen är på semester.

På lördagen skulle Magnus vara med i en brännbollscup när Tandsbyn firade nån typ av jubileum. Laget han spelade i hette Team BH och de hade väldigt fina kostymer som ni ser på bilden nedan.

  Magnus spanar efter bollar... (obs, bh:n är inte min....och inte Magnus heller....)

När spektaklet var över svängde vi förbi Lillänge och handlade några prylar på Lindex och kollade på skor.

I fredags fick vi förresten nya fönster och idag var målaren här och fixade. Mycket fint blev det, så snart kan man få lite ordning här igen. Och få ta fram möblerna till balkongen, tur att det varit så dåligt väder hittills så man inte lidit så mycket av att ha en massa fönster stående där ute.

Nu är det endast tre veckor kvar till semestern, som ser ut att bli fulltecknad, men roligt och skönt ska det bli!

/M

Måndag 23 juni

I fredags bjöd vi Magnus mamma på middag, sill och såna midsommargrejer, efteråt skjutsade vi hem henne till Brunflo och tog en sväng och kollade in fina Jämtland.

På lördagen var det Torvalla som gällde. Mumsig mat och Jerry Springer i massor! :D Mycket trevligt var det. Fick även jättefina (lite försenade) födelsedagspresenter, har fotat men orkar inte lägga in bilderna nu, det får bli en annan dag. Tack för en bra dag!

Igår var det dags för det jag och Siri väntat halvt ihjäl oss på, premiären av Sex and the City. Åh, det var helt fantasiskt. Vilken film, som att se en säsong i sträck, alltså underbart! Nu väntar jag bara på att den ska komma på DVD nån gång... Gå och se!

Nu måste jag gå och lägga mig, ska upp fem. Blä. Fyra veckor till semester...

/M

Söndag 15 juni

Snart är även denna helg slut. Igår var vi med Jennie, Fredrik och Filip mest hela dagen. Först följde vi med dem på lunch på Max, jag och Magnus hade dock precis ätit frukost så inget käk för oss. Sen gick vi in till stan, skönt väder fast det regnade lite då och då. Magnus skulle köpa gummistövlar som han behöver ha på konferensen han ska på i morgon, bra att ha även när vi blir med trädgård om ett tag. Hittade ett par på Stadium där jag även hittade ett par skor. Har letat ett tag efter ett par svarta vardagsskor och fann ett par från Lacoste på rea. De fanns även i vitt med rosa detaljer som var superfina, men jag tog mitt förnuft till fånga och räknade ut att vita skor+jämtländskt väder+Marja=dålig kombination, så det fick bli svarta i stället. Sen köpte Magnus en cykelhjälm till mig, han är för söt. Har tänkt köpa en länge, men alla är ju så fula, men nu har jag en så då måste jag använda den också....



Idag har jag tömt alla fönster. De ska ju påbörja bytet av fönstren den här veckan, så det var bara att plocka bort allt. Så nu är det en mindre kaos här, ser ut som vi ska flytta alternativt precis har flyttat in. Hemskt är det och så ska vi ha det i tre veckor... Suck....
Har ägnat eftermiddagen åt bak, mumsiga kanelbullar blev det. Har i och för sig inte smakat än, men jag förutsätter att dom är goda, haha.



I morgon åker alltså Magnus på konferens, trist. Som han sa när jag åkte till Rom, det är skönt att vara ensam, i typ en timme, sen blir det bara långtråkigt. :)

Åh, vad jag vill få klart med flytten nu, så man kan börja planera och fixa. Den som väntar på nåt gott....

Trevlig vecka på er!
/M

Söndag 8 juni

Äntligen kommer jag in på bloggen igen...

I fredags var det nationaldagen. Vi gick ut på en promenad och stannade till vid Rådhuset och kollade in firandet som pågick där. Hittade igen Magnus pappa som var fanbärare. När vi pratat en stund med honom gick vi vidare. Det var trevligt men lite väl varmt, så då kom min mindre trevliga sida fram...
På kvällen tog vi och packade picknickkorgen och gick ut och åt middag. Mysigt värre, synd bara att Magnus har så mycket myror i brallan jämt! :D

     

1) Mumsig mat, kyckling, potatissallad, tomatsallad och chilibea
2) Underbar efterrätt, fruktsallad med persika, nektarin, äpple och vaniljyoghurt
3) Jag...
4) ...och Magnus

Igår var vi hos farmor i Hissmofors, på den årliga vårmiddagen, fast i år var det väl mer sommarmiddag. Helt underbart väder har det ju varit den senaste tiden. Passade på att njuta av trädgården, det är helt värdelöst med balkong och lägenhet. Gick runt och spånade idéer för vad vi kan hitta på i trädgården och även i och runt huset när vi flyttar dit. Blir ju så inspirerad, vill bara slita fram färgburkarna och sätta igång direkt.

 Nöjda familjemedlemmar mumsar på rabarberpaj.

Det är alldeles för länge kvar till semestern...

/M

Söndag 1 juni

Igår var vi i Kläppe. Fint väder, lite molnigt dock samt att det kom en liten regnskvätt. Så det blev fika inomhus, men lagom till grillningen hade solen börjat skina igen. Så himla god mat, pappa är ju så duktig på att laga mat! Och sen glass till efterrätt. Finns det nåt bättre än svensk sommar då det är fint väder?

Idag har jag suttit ute på balkongen och läst men nån gång vid två började det blåsa och solen försvann så då gick jag in och slumrade på soffan en stund. Nu har det regnat också, härligt sommarregn, får lust att gå ut faktiskt, det blir så frisk luft efter regn.

La ut tandemcykeln på blocket idag, så om nån är sugen är det bara att slå till! :) Funderar på att dra ihop en massa grejer och hyra bord på en loppis, skulle va skönt att bli av med en massa rat.


Fin cykel! :)

Nu måste jag fixa middag...

/M

RSS 2.0