Jul

Julen har passerat. Självklart med mycket mat och mys med familjen. I år träffades vi hos mig och Amanda, sista julen i vårt hus (och första julen det är så fint här att man kan ta emot besök), väldigt kul!


En gose-Pingu väntade i strumpan på julaftonsmorgonen, gissa om A blev överlycklig!Nästan hela familjen var samlad och det var jättetrevligt, även om några viktiga saknades!
Igår på juldagen hade jag överlämning av A, saknar mitt lilla hjärta så otroligt!
Mitt stora hjärta som skulle jobba sent lyckades byta bort det så vi tog ett lite spontant firande av vår sexmånadersdag på Sir Winston, så gott! Och så ljuvligt att få somna på hans axel när vi kom hem, lycka.


Finaste halsbandet fick jag av N i julklapp. Plus en kärleksweekend när jag vill, vart jag vill! New York har jag alltid velat åka till...hihi... ;)

N jobbar sent ikväll, så jag tänkte åka och träna i väntan. Skönt att få svettas bort några chokladpraliner! Sen är det slut på julledigheten för i år, dags för nyårshysterin!

God fortsättning (som man säger när man börjar bli gammal)!

/M

Helgen

Men nu får vi väl ändå säga att vintern har kommit? Snön har verkligen vräkt ner. Som tur är har jag världens bästa granne som kommit hit både fredag och lördag och kört med snöslungan. Vilket hjälte!! Själv hade jag nog fått en hjärtattack om jag försökt skotta för hand.

Igår träffade vi Mariann och Emilia så tjejerna fick leka av sig och mammorna prata. Kul!

Har fixat det mesta som jag skulle göra den här stressveckan. Har några fix kvar innan jag åker mot staden igen. Packa mina grejer, packa det som A ska ha med till nya förskolan, sy upp A:s lucialinne.

Fredagens avsked på förskolan gick ganska bra. Det var värst på morgonen då A:s favoritfröken var där, det märktes på henne att hon också tyckte det var tråkigt. Så det blev lite känslosamt, kom några tårar när jag åkte därifrån.
När jag hämtade var det bara vikarier där och då kändes det inte lika mycket. Men lite jobbigt var det att plocka ihop alla saker, fröknarna hade även gjort en bok om Amandas tid på förskolan, med foton och text, så fint. Och så hade skolfotona kommit, jättekul, mitt lilla hjärta var sjukt söt! Såklart tycker jag det.
Förstår inte helt varför jag blir så påverkad av det här med förskolan, men så är det. Hoppas det går bra imorgon när vi börjar på nya stället. Det ska bli kul!

Kakorna vi bakade till förskolan blev i alla fall väldigt populära, gjorde mjukpepparkaka med morotskaksglasyr och så strösslade vi krossade pepparkakor på. :)

Nu ska jag sätta igång och fixa det sista, måste städa ihop lite också innan A:s pappa kommer.

/M

Uppdateringschocken!!

Nej, men nu ska jag chocka rejält med en uppdatering! (Min rubrik kan snart vara en rubrik i en Aftonbladet nära dig)...

Den här veckan går alldeles för fort, mitt huvud svämmar över av allt jag måste komma ihåg.
Imorgon blir det riktigt stressigt för att hinna med allt efter jobbet. Först hämta A på förskolan (eller skolan som hon själv säger), sen åka tillbaka till stan för att gå på lägenhetsvisning. Sen blir det till att skynda hem och fixa middag innan A blir galen, måste komma ihåg att ta med någon ätbar muta. På fredag går A sista dagen på hennes förskola så jag ska även baka fika som hon ska bjuda på då och fixa presenter till hennes fröknar och....

Vet inte hur jag ska klara att åka ifrån förskolan på fredag, är så himla känslosam över det här.Tror att det kommer gå jättebra på det nya stället. Men ja, det är ändå jobbigt.

Nu ska jag krypa ner under täcket och få några välbehövliga timmars sömn. Det hade inte skadat med några veckors semester nu.

Nattinatt!

/M

PS: Jag kan nästan lova att jag återkommer ganska snart igen...

RSS 2.0