Juletid

Oj, vad tiden går. Igår var det julafton, men vi firade jul redan i lördags eftersom A skulle vara hos sin pappa på jul i år. Det var en jättemysig dag och A var så glad när hon stupade i säng efter att sista gästerna åkt hem på kvällen. "Det var jättejättekul idag mamma"....
 
Det var lite deppigt att vara utan A igår och när jag pratade med henne och hon sa att hon saknade mig jättejättemycket så kom det några tårar. Men jag vet ju att hon har det bra även utan mig så det är bara att bita ihop.
 
"Jättejätte" är förresten ett favvouttryck för lilla A.
 
Vi var på en liten julturné igår, grötfrukost hos svärisarna och sen for vi allihopa vidare till N:s farmor för lunch för att sedan fortsätta (redan proppmätta) till N:s moster för julmiddag. Kan säga att jag längtar efter lätta, goda sallader till middag nu! Men en jättemysig dag var det, de är så himla goa i N:s familj. Fast jag saknade min egen också, det var faktiskt första gången någonsin som jag inte firade jul med min familj, lite konstigt!
 
Julklappar då? N gav mig precis vad jag önskat mig:
 
Träningskläder, träningsbok och träningsväska
 
Perfekt! Har redan läst ut boken och även kört ett pass ben och rumpa, jobbigt!
Fick även en stor temugg och te samt ett presenkort på inredning. Jag och N fick tillsammans en chokladfondue, en snöskyffel och två kassar ved! Superbra!
 
Imorgon är det tillbaka till jobbet igen, men jag ska inte klaga, fick ju fyra dagars ledigt!
 
Nu ska vi försöka hitta på nån mat här, hade tänkt oss thaimat idag, redcurrygryta var jag så sugen på, men thaivagnen var stängd idag. Så nu vet vi inte alls och hungrig som bara den efter träningen, N kom precis från gymmet. Dags att inventera kyl och frys.
 
God fortsättning.
 
/M
 
 

RSS 2.0