Fredag!!

Har jobbat idag, det gick bra men kände mig inte helt återställd, väldigt stel och det knakar när jag rör nacken. I morgon blir det också jobb men jag firar ändå att det är fredag!
N jobbar kväll och det är så tråkigt, längtar hur mycket som helst efter honom!
Kvällens middag blev en supergod baguette med rökt lax, creme bonjour gräslök, strimlad rödlök och sallad. Så gott! Och en Somersby päron till, mmm....



Jag tror minsann att det ska bli chokladbollar till kvällens mys.

Trevlig helg på er!

/M

Shopping!

Det blev visst lite shopping idag. Tog en tur till Lillänge och hittade först ett par skor, hittade egentligen två till men de var slut i min storlek. Sen hittade jag en vit kofta på Lindex. Två supersöta saker köpte jag på Kapp Ahl, men det kan jag inte skriva vad det var för det är en present. Största fyndandet gjorde jag ändå på Rusta! Men shit, där kan man göra klipp alltså! Skulle köpa flytande tvål och det gjorde jag, tre olika eftersom jag inte kunde bestämma vilken doft jag ville ha, 10kr/st. Sen såg jag att de fått in ett klipp med bodybutter från I Love..., har deras vanilj just nu och den är underbar, luktar sockerkakssmet typ. Coconut och Strawberrie milkshake hade de och jag köpte en av varje. 24,50kr/st, de brukar kosta 69kr. Och så såg jag att de säljer mitt schampo/balsam/inpackning med för 69kr/st, tror de brukar ligga runt 120 på stan. Ja, jag säger då det, vilka fynd!!


Lite av allt jag fick med mig hem...

Sen tog jag en sväng förbi jobbet med. Hälsade på hjärtat och handlade lite. Nu ska jag fixa lite mat, tror det blir någon pasta med lufttorkad skinka, tomat och mozzarella, skulle ha köpt basilika med...

Ikväll ska vi gå på trav. Kanske jag satsar någon krona om jag ser någon söt häst eller en med fint namn.

/M

Hopp!

Efter att ha vaknat varje morgon med en känsla att mitt huvud väger ett ton och hur jag än rör mig så kommer nacken att sprängas i tusen bitar så ta i trä, känns det så mycket bättre! Är fortfarande stel och lite ont har jag, men jag har hopp!

Tror att jag ska våga mig på att lämna lägenheten idag, få lite luft och känna mig som folk. Minns inte ens senast jag gick osminkad så här länge. Nej, slut på sunkigheten!


Tulpan våren 2011

Med glädje kan jag konstatera att min termometer visar +8 grader! Och några strålar kämpar sig faktiskt igenom det genomgrå molntäcket. Hopp!

Nej, nu ska jag lyfta häcken från den här soffan innan jag växer fast!
Dags att ta mig ut men först ska jag fixa frukost, toast på grovt bröd med skinka, tomat och ost, mmm... Och te såklart!

/M

Dumt...

Tänkte att jag skulle testa att jobba igår. Dumt. Värken strålade upp i huvudet och gjorde mig helt illamående. Kändes som jag knappt kunde fokusera blicken. Så jag kände inte att jag gjorde någon större nytta. Idag är jag hemma och även imorgon. Gah!
Vad ska jag göra hemma då? När jag inte är sjuk men ändå inte kan göra så mycket. Vill ju träna också...
Önskar att min SATC-box inte var nedpackad just nu, det vore nåt att fördriva tiden med.

Dum som jag är så sitter jag här och oroar mig för hur det ska gå för min avdelning på jobbet när inte jag är där och tar hand om den. Haha.

Nej, en tupplur kanske vore nåt och ett varmt bad. Går kanske iväg på jobbet och sitter en stund i massagefåtöljen.

Gnällågnäll...

/M

Ajaj

Massagen igår var inte skön, massören hittade en knut stor som en tärning som han försökte lösa upp. Det gick inte att få bort allt på en gång utan det måste tas i omgångar. Efter massagen har dock smärtan blivit värre och idag har jag ondare än igår. Fast det är inte lika illa som i torsdags. Hoppas det blir bättre till måndag annars kan jag inte jobba. Till på köpet så värker min visdomstand som bara den. Måste köpa mera alvedon!



Blev fiskeänka idag då N åkte på pimpeltävling. Så vi ska ta det lite lugnt på morgonen och sen gå ut och hitta på något. Men vad gör man ute nu? Känns trist att göra vintergrejer nu när det är så vårlikt. Ja vi får se vad vi hittar på.

Sprang in på Lindex igår och köpte lite nya kläder till A. Hon har blivit himla medveten om det där. I torsdags när vi var hemma så hade hon mjukisbyxor på, men när vi skulle gå ut då skulle hon byta. "Inte ha de här byxorna mamma, jag ha jeans". Sötis! Och min lilla tjej har ju blivit så stor, köpte storlek 98 och trodde jag skulle få vika upp benen, men de var precis lagom. Gud vad tiden går...

Well, vi ska sätta igång dagen här med lite frukost och en dusch.

/M

Kladdkaka

Slängde ihop en liten kaka igår, vanlig kladdkaka och så petade jag i några mjuka Werther's. Det gick att offra sig på en bit.



Har inte gjort någonting här hemma än. Men det är väl inte meningen att man ska göra så mycket när man är sjukskriven heller.

/M

Vår, värk, sömnbrist


Födelsedagspresent.

Är hemma och vilar min värkande axel idag, ska på massage i eftermiddag och hoppas att det ska göra underverk. Underbart vårväder idag, så ljuvligt! Om (när) det kommer ett vinterbakslag så kommer jag bli jättedeppig!
Tog sovmorgon idag och lämnade A på förskolan vid åtta. Har (ta i trä) fått två nätter med god sömn nu, så skönt. Natten mot onsdag sov vi runt en och en halv timme så det behövs sömn hos oss alla tre. Fick en ny salva av mamma igår som jag hoppas ska hjälpa mot A:s klåda.

Ska försöka städa upp lite här och diska, utan att använda axeln, får väl se hur det ska gå till.

/M

Update: Det har visst börjat blåsa rejält sen jag lämnade A så det kanske inte är så härligt väder som det ser ut inifrån...


Träning, vårkänslor mm

Åh, jag fick lite vårkänslor nu när jag åkte hem från gymmet. På flera gator är det asfalt nu istället för is, det är fortfarande lite ljust ute. Så härlig känsla!


Vår 2011.

Vi tog ett pass Body Combat idag. Träningsvärken från i tisdags hade börjat lätta lite nu på eftermiddagen men nu lär den ju bli dubbelt till imorgon. Dessutom eftersom både jag och Anna är lediga imorgon så tänkte vi vara så hurtiga och gå på Body Vive klockan nio på morgonen. Ja, jag kan knappt tro att det är sant. Ingen av oss har provat på det passet så det ska bli kul. Känns himla kul att va igång med träningen ingen, hoppas jag får se resultat snart så jag blir mer peppad. Tror jag ska beställa lite fina sommarkläder som pepp också.

Åh, jag måste ju berätta om min födelsedag! Niklas kom hem och väckte mig från min powernap med ett Guldfynd-paket. Ett jättefint armband (ska fota) var det. Jag blev så glad för jag saknar alla mina smycken som är nedpackade fortfarande. Sen tog han med mig på Dalwhinnies, precis som jag önskat. Åt tre-rätters, jättegod mat och så somnade jag som vanligt i soffan mot N:s axel när vi kom hem. En underbar kväll!

Imorgon har jag som sagt ledig dag, veckans enda och då är det såklart fullspäckat med allt som ska hinnas med, tänk om jag bara kunde vara ledig och ligga hemma i soffan en hel dag...

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen måste jag iväg och handla nåt att äta. Hungrig!

/M

Min dag!

Jamen det är ju faktiskt min dag idag! Inte för att det är så speciellt nu längre när man börjar bli så här stor.
Har jobbat sen kl sex och är lite seg, ska ta en liten powernap innan N kommer hem. Har fått instruktioner att vara klar för att åka någonstans 18:10. Vet inte var, men hoppas jag får äta något, då blir jag nöjd. Frågade om jag skulle vara finklädd och fick svaret "Hyfsat". Spännande!


Tulpaner till mig själv.

Så jag berättar väl sen vad som hände. Nu ska jag dra filten över mig och slå ihop ögonen en stund.

/M

God morgon!

Vilken natt jag haft! Det här med att vara varannanvecka-förälder är inte så lätt alltid. Visst kan det (faktiskt) vara skönt att få lite tid för sig själv ibland men jag känner mig aldrig hel utan A. Saknaden finns alltid men ibland blir den bara så stor att det känns som hjärtat ska brista. Så blev det inatt, tårarna ville aldrig sluta rinna (har riktigt fina påsar under ögonen idag) och jag ville bara få hålla om min lilla A och snusa i hennes hår. Som tur är har jag världens bästa N som tröstade mig. Och veckorna går ju blixtsnabbt, snart är det söndag igen och jag blir hel igen.


Dagens viktigaste och godaste mål...

Ska strax gå till jobbet och ikväll blir det träning med Anna. Tur vi kan tvinga iväg varandra.

Trevlig dag!
/M

Lunchtid

Det är ganska skönt att jobba kväll ibland, man kan hinna med lite grejer innan jobbet, kanske få lite sovmorgon och så slipper man vara dödstrött hela dagen. Dödstrött är liksom mitt normala tillstånd, men när jag som idag får sovmorgon till halv nio så känns det ju så mycket bättre!

Har hunnit städa upp efter orkanen Amanda och dammsugit. Men disken får allt vänta till ett senare tillfälle, någon måtta får det väl vara. Har även fixat lunch och matlåda (får inte glömma att ta med!). Så nu ska jag äta och så promenera bort till jobbet. Längtar efter frisk luft och några strålar sol, ska njuta ordentligt under de fem minuterna det tar att gå.


Mmm!

Till lunchläsning blir det Blockets bostadssida och Hemnet.

/M

Sol, hopp, längtan!

Ny vecka här och den börjar med soool! Så ljuvligt! Ger liksom hopp om bättre tider. Börjar få en himla längtan efter vår. Längtan efter framtiden.


Vår 2011...

Har lust på att flytta, på riktigt, få packa upp alla mina grejer (och befria svärföräldrarnas källare från dem!), ge A ett eget rum. Nog för att A är supernöjd med att ha sin hörna i vardagsrummet, hon var så stolt när mormor var på besök igår och visade upp "sitt rum". Och ska jag vara riktigt ärlig så är väl mer eller mindre hela lägenheten A:s rum när hon är här, saker överallt!

Den här veckan ska bli min "skärptillmig-vecka", bättre mat, mindre skräp, mer träning. Minst två besök på gymmet måste jag få till. Så ska det väl kännas ännu bättre att få dra på sommarkläderna sen, när det nu blir.

Jobbar kväll idag, börjar kl14. Innan dess ska jag hinna städa, bestiga diskberget, fixa mig, fixa lunch och matlåda. Tror att det här kommer bli en härlig vecka. Trots det som sker på onsdag, men i år har jag faktiskt inte så mycket ångest. Har önskat mig middag på Dalwhinnies...

/M



RSS 2.0