Ons 29/9 -Dagen-

Idag kom mamma på besök. Amanda hade ett himla humör med endel utbrott, men däremellan är hon goare är nån annan. Hon fick några fina presenter att växa i, skor och tjocksockar. Och ett par ullfrottélångkalsonger som mamma har sytt till vintern, perfekt! Hon har även stickat två par raggsockar, så A är redo för kallare klimat.

Våra fönster kom idag, de ser så fina ut. Ännu bättre lär det bli när de kommer på plats, jag längtar!

Imorgon blir det jobb för mig och förhoppningvis har vi fått endel el inkopplat när jag kommer hem. Just nu har vi bara lampan över spisen i köket, det kommer att bli trevligt med bänk- och takbelysning med. För att inte tala om hallen där vi inte har någon belysning alls. Lampor=lyx!

Hoppas att A sover bra inatt, natten som var vaknade hon igen och bara grät och grät helt otröstlig. Sen när hon fått upp hela familjen för att leta hennes vattenflaska så var hon hur glad som helst, låg i sängen och gullade och skrattade. Men man undrar ju vad det är som gör henne så ledsen. Om det bara är så att det är för förändringen i och med att jag börjat jobba lite? Hon är stundtals väldigt klängig också så det kan nog kanske vara det.

Nu ska jag lägga mig och läsa.

/M


Tis 28/9 -Pyssel-

När Amanda skulle sova på förmiddagen idag så var jag så nära att somna jag med. Men så tänkte jag på hur oerhört seg jag skulle bli sen efter en timme när A sovit klart och är jättepigg och jag skulle vilja sova många timmar till. Så jag gick ner och pysslade lite istället.

Den här hyllan målade jag igår:



Idag slipade jag lite och satte tillbaka konsollerna.


Bättre?

Jag köpte en murgröna förra veckan som jag planterade i en gammal, ful, missfärgad, självvattnande kruka. Tänkte att så kan det inte se ut. Har sett flera som sytt fina överdrag till krukor och hittade en stuvbit som passade precis, så det fick det bli.


Ni kan ju försöka att inte låtsas om det otroligt smutsiga fönstret i bakgrunden. Våra nya fönster kommer förhoppningsvis denna vecka och jag tänker absolut inte lägga någon tid på att putsa de gamla.


Det fick även bli ett litet pärlhjärta som dekoration.

Hann även med att plantera om några växter innan lilla A vaknade. Hon sov som vanligt i en timme och en kvart. Sen blev det lunch och lite lek ute på eftermiddagen.

Känns som det varit en lång dag, som att klockan vore minst elva nu.
Ska nog lägga mig och läsa en stund innan ögonen faller ihop.

/M


Sön 26/9 -Tacksam-

Vilken tur att jag har Magnus. Inatt var Amanda så ledsen och grinig. Jag var så trött att jag hade kunnat gråta lika mycket jag. Men Magnus var så lugn och tålmodig. Försökte trösta, sjöng, gav vatten, allt tills hon till slut blev lugn och somnade om. Fantastiskt!
Sen sov hon faktiskt ända till tjugo i nio och då fick jag dessutom sovmorgon över en timme till, underbart!

Vi var rätt sega i starten idag men efter en sen lunch gick vi ut och krattade, klippte och fixade i trädgården. Amanda hade både galonbyxor och gummistövlar och det gick jättebra. Hon for runt och spanade, skulle självklart ha de verktygen som vi hade. Mycket roligare med en riktig spade än en i plast.

Sen när vi kom in blev det middag och sen tv. Nu tror jag att det blir läsning en stund innan jag ska sova.
Det är ju jättetrevligt att läsa en stund innan man somnar. Det gjorde jag jämt när jag var yngre. På den tiden när jag läste flera böcker i veckan. Men det var innan internet fanns i varje hus det.

/M

Lör 25/9 -Stan-

Började dagen ganska lugnt här hemma. Efter att vi ätit lunch åkte vi in till stan. Kollade i affärer och handlade lite grejer till Amanda, underställ, strumpor, pyjamas och fingervantar. Har det mesta inför höst och vinter nu. Det enda som saknas är ett par riktiga vintervantar, men det ska väl inte vara så svårt att hitta.
Sen åkte vi till svärfar. Fick mycket god middag och Amanda lekte med Meja hela kvällen. De är så söta! Amanda sov bara tio minuter på hela dagen så hon var riktigt trött när vi skulle åka hem.
Handlade mat på hemvägen och stannade till hos Siri en snabbis då hon hade shoppat lite till A. :)

Nu är vi hemma och jag sitter här och slöar, Magnus ligger vid tv:n och gör samma sak och lilla A sover som en stock!

I morgon hoppas vi på fint väder för då tänkte vi fixa lite ute.



Nattinatt!

/M

Fre 24/9 -Trist-

Men vilken trist dag. Alltså vädret gör ju att man bara vill gå och lägga sig. När man sen läser att det är över 20grader i södra Sverige så blir man ju inte muntrare. Så vi har mest bara försökt att få tiden att gå idag, väntat på att Magnus skulle komma hem. Skulle behövt städa men jag orkade bara inte ta tag i det. Körde några tvättmaskiner, det fick räcka.

Har precis haft grannarna här på fredagsöl. Har ätit chips och ostkrokar så jag är proppmätt nu.
Hoppas min hosta går över snart så jag kan börja träna lite igen.

I morgon tänkte vi gå på stan, om det inte är alldeles för trist väder. Det är Amanda som behöver lite kläder inför vintern. Sen är vi bjudna på middag hos svärfar, trevligt!



Inget kul på TV, inget kul vid datorn, är inte ens på pysselhumör. Kanske lika bra att gå och lägga sig. Eller så kanske jag ska läsa någon inspirerande bok eller tidning. Håller faktiskt på och läser en roman med, ska nog lägga mig med den nu när jag ändå inte har lust på nåt annat. Marian Keyes, min favorit.

Trevlig helg!

/M

Tors 23/9 -Baket-


Bananmuffins, Amanda-style.

Jag kom på att i senaste numret av Vi föräldrar (som jag köpte för overalltestet) så fanns det ett recept på osötade bananmuffins. De gjorde jag idag. Fast jag hade inte precis det som skulle vara i så jag gjorde om lite. Smör i stället för flytande margarin (sånt skit använder vi inte) och creme fraiche i stället för yoghurt. Amanda tyckte att de blev jättegoda! Fyra muffins klämde hon i sig under dagen. Hon hade säkert ätit upp alla om hon fått.


Underbar sockerkaka.

Sen blev det en sockerkaka också som blev himla god! Jag hade nog också kunnat äta upp alltihopa men stoppade den i säkerhet i frysen i stället.

Har beställt vinteroverall till Amanda nu. Men vad fundersam jag är på storleken. Skulle egentligen behöva mäta hur lång hon är, det känns som att hon har blivit lite längre, hon når i alla fall grejer som ligger högre upp nu. ;) Om man går på de kläder hon har nu så är storlek 74 lagom i längd fast lite för stort i midjan, 80 har hon börjat använda men de är både lite för långa plus att de är så stora i midjan att de hasar ner ännu mera. Valde mellan 80 och 86 och tog den mindre. Vi får väl testa och se, bara att byta annars. Men det hade varit praktiskt att veta hur mycket hon ska växa under vintern.

Så, nu ska jag gå och lägga mig. Skriver det varje dag men blir ändå sittande länge, länge efter att jag uppdaterat.

/M


Tors 23/9 -Gårdagen-

Igår var vi hos farmor hela dagen. Fick god lunch, panerad rödspätta med remouladsås och Amanda åt mängder. Kul för hon har ätit lite klent sen hon var sjuk. Sen blev det jordgubbar och såklart sockerkaka för oss vuxna. När vi gick på förmiddagen var det strålande sol men efter lunch började det att spöregna. Försökte vänta ut regnet men tillslut var det bara att gå. A var inte helt nöjd med att sitta i vagnen och absolut inte med regnskyddet som störde hennes synfält. Så hon satt hela vägen med huvudet utanför skyddet. Kom hem precis lagom till middagsstöket och vår man som hade slitit som ett djur ute i regnet. Vi har (hade) en lång "mur" av sådana stockar som legat på järnvägen, de där som innehåller en massa gifter och otrevligheter. Den muren hade Magnus rivit och flyttat alla stockarna från baksidan till framsidan. Duktig är han. Skönt att bli av med dom också, varken fina eller trevliga att ha. Så nu ska vi komma på vad vi ska ha i stället. Mur av sten? Sluttning med växter? Buskar? Sluttning med kullersten? Ja, det återstår att se vi har ju en rätt stor trädgård som ska planeras.

Hittills idag har vi inte gjort så mycket. Ätit frukost och duschat. Sen satte jag mig vid datorn för att uppdatera mig och A lekte. Efter en stund blev det tyst och då hade hon somnat i myshörnan. Hon sover än men borde vakna snart och då är det lunchdags.
Sen tror jag det kanske blir lite bak i eftermiddag. Fast jag har inte bestämt vad än, mufffins kanske? Banankaka vore också nåt eftersom vi har några bananer som börjar bli trista. Ja, vi får se helt enkelt.


50% mama, 50% papa, born i 2009. Sött kuddfodral från Zara Home som jag köpte till A på rea.

Åh, vad jag börjar längta till jul! Om några veckor borde alla julinredningsmagasin börja komma, I love!!


Jag älskar den här fina filten som A har som överkast, från Mio kommer den.

Nu har Amanda vaknat, jag frågade om hon sovit gott och då log hon och nickade. :)
Så, lunchdags!

/M

Tis 21/9 -Jobb-

Jag har jobbat i två dagar och inte suttit vid datorn något alls. Men nu har jag långledigt ända till nästa torsdag. Det känns himla bra! Ska mysa med A, pyssla här hemma och så tänkte jag försöka ta mig in till staden. Fast då vill jag helst ha sällskap, så vi får se, om jag lyckas ragga upp någon. :)

I morgon tror jag att vi tar en promenad till (min) farmor. Har lovat att vi ska komma och hälsa på i flera veckor. Men all förkylning har ställt till det. A verkar må mycket bättre nu, hon har inte hostat alls sen jag kom hem. Så inatt kanske, kanske vi slipper hostattacker och gråt?! Hoppas!


Höstblommor och nytt grus.

Nu är det hög tid för mig att uppsöka sängen. Det är väl uppstigning strax innan sju skulle jag tro.

/M

Sön 19/9 -En helt vanlig dag-

Idag har vi haft en lugn söndag. Tvättat, plockat ihop grejer inför loppisen, sovit, varit ute, fått besök.
Hela lilla familjen börjar nu att bli friska. Jag hostar bara lite och Amanda med. Hoppas hon slipper hostan i natt. Det har varit som värst när hon sovit någon timme de andra nätterna. Då är hon helt otröstlig i minst en timme, ofta längre. Både jag och Magnus längtar mycket tills det bara är de vanliga nattuppvaken.

Jo, vi fick lite besök idag med, Anneli, Olle och Lillian kom förbi och sa hej. Amanda fick presenter (som vanligt), fina kläder att växa i.
Har kommit fram till att jag måste göra ett storbak. Den här helgen har vi ju haft många spontanbesök och då kommer jag på att jag måste baka och fylla frysen så det finns att bjuda på. Men det är smart att inte ha nåt heller, för risken är ju att man själv går och småäter tills det är slut. Men någon dag i veckan ska jag göra en insats.


Lördagspyssel...

Nu börjar det bli dags att sova, jobb väntar i morgon.

/M

Lör 18/9 -Energi-

Åh, jag börjar att återfå min energi, underbart! Sjukskrev mig från jobbet idag, eller jag gjorde det faktiskt redan igår eftermiddag. Och som sagt, är mycket piggare nu, men den här irriterande hostan lär jag få dras med antar jag.

Var in en sväng till Krokom och handlade lite, var på Apoteket, hämtade paket från H&M och så röstade jag också.

Sen fick vi en massa besök i omgångar, Siri, pappa, svärmor, svåger och A:s kusin. Så fullt pådrag var det.
Amanda tyckte att det var kul med besök men när alla hade åkt somnade hon på en halv minut. Hennes hostattacker kommer inte lika ofta nu och det är skönt.



Nu tänkte jag pyssla lite innan läggdags. Ståltråd och pärlor...

/M

Fre 17/9 -Sjukt-

Min förkylning har tagit om igen, så otroligt trist. Någon tid att bli frisk är svår att hitta när även Amanda är dålig. Det är ju såklart värst för henne. Hon har hemsk hosta  och hon blir så ledsen varje gång hon får en attack. Vi började ge henne honungsvatten i går och det verkar ha lindrat lite.

Skulle behöva in på byn och gå på Apoteket samt hämta ett paket. Men jag orkar nog inte gå så långt. Får ju en puls på 350 bara jag går upp för trappan.

Nu ska jag fixa lunch och se om någon av oss har någon matlust.

Trevlig helg!

/M


Tis 14/9 -Slängpuss-

Inatt gnällde Amanda hela tiden när hon sov och när hon vaknade till skrek hon. Stackars liten.
Hon har varit jättesnorig idag och mest sovit hela tiden.

Jag har ju jobbat och det gick väl bra. Man hinner ju aldrig så mycket som man önskar men det är ju bara så det är.

Det är jobbigt att åka ifrån Amanda. Hon sitter alltid med Magnus i fönstret i trappan och vinkar åt mig. Idag gjorde jag en slängpuss åt henne och då gjorde hon massor till mig. Åh, det levde jag på hela dagen. :)

Nu ska jag göra mig klar för sängen, är så trött. Så hoppas vi på att få sova lite bättre inatt. Hoppas lillskrutt blir frisk nu!

/M

Mån 13/9 -Sjuk?-

Farmor kom på besök en stund idag. Hon och Amanda lekte och så gick de ut en sväng medans jag lagade lunch.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Har bara försökt hålla lilla damen nöjd. Hon hade 38,2 i temp idag på eftermiddagen och var gnällig. Men efter en alvedon så blev hon pigg igen.
Hon somnade för typ en timme sedan men har redan vaknat och gnällt flera gånger så vi får se hur natten blir.

Har anmält alla föräldradagar för resten av året till Försäkringskassan nu på kvällen. Tog ett tag att fylla i då jag jobbar olika dagar varje vecka och måste fylla i varje vecka för sig. Och sen skriva ner varenda datum som jag jobbar. Men nu är det klart, så bara att vänta på pengarna.

Nu ska jag torka håret och sen lägga mig. Jobb i morgon.

/M

Mån 13/9 -Seg natt-

Inatt var Amanda (och jag) vaken mellan tolv och två. Helt otröstlig. Försökte ge Alvedon med det vägrade hon. Somnade till nån kort stund och vaknade och skrek igen. Jättejobbigt när man inte vet vad som är fel. Till slut gav jag en Alvedon i rumpan i stället fast hon avskyr det. Då blev hon lugnare och somnade i min famn när jag vaggade och sjöng. Lilla tussen min. Funderade på om det kan vara öronen, när hon hade öroninflammation i våras så var hon också så här på nätterna. Idag är det dock full fart på henne, hur pigg som helst. Så vi avvaktar lite, blir hon lika ledsen inatt så ringer vi BVC i morgon.


Lillskrutten med favorittigern.

Det gör så ont i mig när Amanda mår dåligt, önskar jag kunde ta bort det onda från henne och ta det själv.

/M

Lör 11/9 -Grus-

Idag har vi varit ute. Skottat ut grus på uppfarten och krattat. Har konstaterat att vår uppfart ser jättestor ut utan träd framför och med nytt, ljust grus. Amanda har lekt och vill aldrig gå in. Grannflickan kom över och lekte lite. Och männen håller på med sina projekt.

Fick ett litet besök från Dalarna, nämligen min mormor och Stig som hälsade på lite. Amanda fick grattis i efterskott-presenter. En Brio-tax och ett Nalle Puh-pussel.

Förut när jag låg vid tv:n så kom Amanda och kröp upp i min famn och sa "-Mamma!", sen gav hon mig en jättepuss. Att jag inte dog då. Min älskade lilla tjej!

Imorgon måsta vi handla mat. Letar som en tok efter recept men hittar inget. Har varit inne på sju olika matsidor men får ingen inspiration. Får leta vidare...

/M

Fre 10/9 -Sova-

Amanda somnade inte om förrän tjugo över tolv i natt. Mycket kul. Sen tyckte hon att vi skulle kliva upp halv sju. Mycket kul. Lyckades i alla fall få henne att sova en stund till så vi klev upp tio i åtta. Men fy vad trött jag var. Längtade tills hon skulle sova förmiddag. Men när hon väl gjorde det då hade jag ingen ro att sova.

Började prismärka alla grejer som jag ska ha med till loppisen. Vet inte om jag skrivit det men jag har bokat bord på en loppis i slutet av oktober. Då ska det säljas bort grejer! Så befriande!
Bokade ett bord men funderar på om jag ska boka ett till. Det blir många grejer när man börjar rensa...

Ikväll var det fredagsöl hos oss som ni ser i inlägget nedan. Jag och Amanda var med en liten stund medans hon åt sin kvällsgröt. Sen gick vi upp och satte på pyjamasen och så somnade hon nästan direkt.
Jag dukade upp lite fredagsmys, brie, kex och hallonsylt. Mmm... Framför Idol såklart, första uttagningen jag lyckats se i år.

Min röst har kommit tillbaka men i stället har jag fått rethosta. Irriterande. Så nu ska jag ta lite hostmedicin innan jag går och lägger mig. Hoppas vi får en bra natt i natt!

/M


Fredagsöl pågår på nedervåningen. Jag äter...

dsc00161 (MMS)

Fredagsöl pågår på nedervåningen. Jag äter ost och kex framför idol och A sover sött. Härligt!


Tors 9/9 -Röstlös-

Jag jobbade som ni vet igår. När jag kom hem hade Amanda redan somnat. Usch vad trist att inte få säga god natt till sitt barn.
Amanda och Magnus verkade ha haft en jättekul dag. De hade varit ute mest hela tiden och en massa folk på besök. Grannflickan som är sju år har blivit jätteförtjust i A och har varit här varje kväll den här veckan och lekt med henne.

I natt var vi med om något helt otroligt, vår lilla älskling sov hela natten i sin säng, det händer allt oftare men det fantastiska var att hon inte gnällde en enda gång. Hon sov till kvart i åtta. Själv vaknade jag kvart i sex när Magnus skulle åka och kunde inte riktigt hämta mig ifrån chocken att ha sovit sju timmar i sträck!

Jag tappade rösten igår och idag har jag försökt kurera mig. Honungsvatten med pressad citron och riven ingefära har gjort att jag i alla fall kan prata litegranna nu.

På eftermiddagen idag var vi ute. Grävde upp penséer ur trätunnan och grävde ner dom i marken i stället. Sen planterade vi ljung i tunnan tillsammans med murgrönan. Krattade löv och gräsklipp. Magnus kom hem och började slänga ut lastbilsflaket med grus som vi fick levererat i början på veckan. Amanda hon stod i svartvinbärsbuskarna och tog ett litet mellanmål. Underbar höstdag!

Lilla A somnade redan tio över sju ikväll men vaknade igen för en stund sedan. Jag ska nog ge henne något att äta och se om hon somnar om. Sen måste jag komma ihåg att hänga tvätt innan jag lägger mig.

/M

Tis 7/9 -Jobb-

Jaha, då har jag kommit hem efter första arbetsdagen på ungefär 1,5år. Det var väl som vanligt ungefär, fast jag var vilsen. Hela butiken byggdes ju om strax efter att jag blev sjukskriven. Jag längtade hur mycket som helst efter Amanda. Hon verkade glad att se mig när jag kom hem i alla fall. Ville kramas och mysa. Å, mitt älskade lilla hjärta!

Har haft ont i halsen sen i går morse och idag fick jag även huvudvärk. Blev galet trött efter jag ätit på eftermiddagen. Så det ska bli otroligt skönt att gå och lägga mig strax. Hoppas bara att jag kan somna.
Lär nog ha en rätt öm rygg i morgon med.

I morgon jobbar jag igen. Längtar till torsdag då jag får vara hemma med min skrutt!

/M

Nya skorna fungerar rätt bra ändå. :)

dsc00154 (MMS)

Nya skorna fungerar rätt bra ändå. :)


Sön 5/9 -Kalas-

Vi tog en omväg till kalaset via Krokomsporten och köpte ett par höstskor till Amanda. Det blev ett par från Pax som jag har hört ska vara ett bra märke och de är inte så vansinnigt dyra som många andra märken som rekommenderas. Det skulle kännas konstigt att lägga typ 600 och mer för ett par höstskor till Amanda när jag lägger kanske 300 på skor till mig själv. Och de använder jag ändå tills de är utslitna.
Nu ska vi bara få lilla damen att vilja ha skorna på sig. Än så länge är det bara hennes små ballerinasandaler som gäller. Men de väger ju ingenting så det är väl därför. Det är väl bara att testa och testa igen.

Kalaset var som barnkalas brukar, livligt! :) Gott fika! Alltså jag har en (okej kanske någon fler) svaghet och det är chokladbollar. Tusan jag skulle kunna äta nästan hur många som helst tror jag.
Vad var det i paktetet då? Jo, unge herrn gillar att bygga pussel så då beställde vi ett pussel med ett foto av honom på. 

När vi kom hem var vi ute fram till middagen, krattade lite och fixade. Amanda ville ut och gå, hon stannar inte på vår gård många sekunder, hon vill gå till grannarna eller utforska området. Med en spade i var hand traskar hon iväg.

I morgon har vi inte så mycket planerat. Måste kolla om mina jobbkläder passar och stryka skjortan. Sen jobbar jag tisdag och onsdag denna veckan. Det är lite blandade känslor inför det, jag kommer i alla fall längta som bara den efter Amanda. Men herre gud vad SKÖNT det ska bli att slippa plocka upp efter att hon har dragit fram sjuhundrafemtioelvamiljoner gånger om dagen! Ha så skoj Magnus! :D

/M


Trevligt med kalas! Men först ska vi kolla...

dsc00153 (MMS)

Trevligt med kalas! Men först ska vi kolla på skor till Amanda. :)


Lör 4/9 -Ute-

Blev mathandling på förmiddagen. Lunch när vi kom hem och sedan har vi varit ute nästan hela dagen. Pappa kom och hämtade en massa ved i två omgångar. Blir någon vända till i morgon. Amanda lekte och verkade tycka att det var jättekul att vara ute. Hon grävde med sin spade och körde gräsklippare. Hon och jag tog en promenad och hon gick och gick. Försökte vända henne hemåt men dit ville hon inte gå. Till slut fick jag bära henne hem under vissa protester.
Vi klippte även ner våra vildvuxna bärbuskar och så lånade Magnus grannens åkgräsklippare och klippte vår lika vildvuxna gräsmatta. Det var väl som julafton så nu gissar jag att en sådan står på önskelistan. :)

I morgon blir det barnkalas och jag har fixat med presenten i kväll, hoppas födelsedagsbarnet gillar den.

Nu ska jag lägga mig och hoppas på en natt utan störningar och gärna en lång sovmorgon på det.

/M

Fre 3/9 -Fredagen-

Idag kom mamma på besök. Vi möttes först i Krokom och handlade lite lunchingredienser och sen gick vi hem och fixade mat. Ugnsrostade rotfrukter med smulad feta och tomater, ångkokt broccoli, vitlökssteka champinjoner, qournfilé. Bra fredagslunch. :)

Pappa kom också förbi en sväng och tog ner några element. Snällt! Nu ska vi bara skynda oss att fixa arbetet så vi kan få upp elementen och sätta på värmen igen.

Amanda har varit lite gnällig och jobbig de senaste dagarna. Tror att det är kindtanden på andra sidan som är på väg. Den känns i alla fall tydligt genom tandköttet.
Ganska trotsig är hon emellanåt men jag brukar inte bry mig om hennes "utbrott" så då slutar hon. Men annars är hon lika go som vanligt.

Gjorde plättar till middag idag. Amanda åt 16 stycken med mangopuré på! Hon har helt klart ärvt både mammas och pappas aptit. Sylten jag gjorde var i alla fall himla god.

På kvällen tog jag och Amanda en kort promenad till grannen där Magnus var på "fredagsöl". Amanda gick hela vägen fast hon blev lite distraherad när två hästar kom med någon minuts mellanrum. Då började hon gå efter dom istället och försökte prata med hästarna.

I morgon blir det väl en tur till stan för att handla mat och sen så kommer nog pappa och Aron för att hämta blivande ved.

/M

Ons 1/9 -Träd-

Hade datorfritt igår. Ganska skönt faktiskt.
 
Igår hade vi "Operation-trädfällning" här hemma. Alla våra gamla björkar fick åka. Lite blandade känslor för det där men jag tror ändå att det var bra. Dels så slipper man oroa sig för att någon av dom ska tippa av sig själv. Sen så tar det ju lång tid att bygga upp en trädgård, så lika bra att börja nu än att vänta med att ta ner träden tio år och sen börja. Så nu ska vi fundera över vintern hur vi vill ha det och sen sätta igång till våren. Men en positiv sak var ju att det blev jätteljust inne. Har inte tyckt att det varit mörkt direkt men nu när man ser skillnaden. Det gillar vi!


Så här såg det ut innan.

8 träd och en häck senare är det ganska tomt som ni förstår. Men det kommer att bli så bra om några år.
En annan grej var ju att nu syns alla skavanker på huset mycket mera så nu blir det till att piffa ännu mer, haha.

Nu väntar jag på att Amanda ska vakna så vi får äta lunch. Sen kanske vi går ut, det är faktiskt 17 grader i solen!
/M

RSS 2.0