Fredag 30 januari

Snart kommer han hem!!



Världens bästa man!

/M

Torsdag 29 januari

Här har inte hänt mycket nytt. Magnus har dragit söderut, Skåne närmare bestämt, på jobbuppdrag. Det är himla tråkigt för mig, saknar honom så! Som tur är kommer han hem i morgon kväll, längtar som bara den!
Och snart helg också, trevligt, tiden bara rinner fram!

Sitter och sneglar lite på tv:n, alltså vilken störig reklam det finns. En av de värsta just nu måste ju vara den för Kvik-kök, sååå dålig. Och ännu värre är att deras "expert" har precis samma röst som Jysk-snubben. Dessutom fult dubbad. Blä. Sånt kan jag irritera mig på. Världsliga problem, hehe. Något annat som irriterar mig som tusan är Rix fm. Vi lyssnar på den varje morgon på jobbet innan vi öppnar. Alltså har de bara en skiva eller? Det är typ tio låtar de spelar om och om och om igen. Dessutom 99% skitlåtar. Blä. Jag spyr på Amy McDonald snart, den låten var väl lite småtrevlig i början men nu blir jag galen när jag hör det där gitarrintrot. Och vi ska inte ens tala om Kate Perry, hon borde inte få göra musik alltså. Usch. Men sämst av alla, som tur är spelas han inte så ofta längre, men det är ju gnäll-James Blunt. Jag får rysningar av den rösten. Huh. Det roligaste med Rix fm är att de lite då och då släpper en skiva med exakt de låtarna som de spelar hela tiden. Stor mening att köpa de på skiva också? 
Japp, då har jag gnällt färdigt för en stund.

Gårdagens gulligaste:
Kärleksbrevet som Magnus lämnat till mig innan han åkte till flyget. Jag som redan var lite känslosam för att han hade åkt fick gråta en liten skvätt. Hormoner någon? :)

Nu ska jag äta middag, lasagne. Mycket ambitiöst att laga när man är ensam, eller hur?

/M

Tisdag 27 januari

Slutade tidigt idag. Så himla skönt, orkar jobba på mycket bättre när jag vet att jag får sluta tidigt. Mycket psykologiskt. Börjar sakta men säkert få lite ordning på jobbet efter julen, känns skönt att ta lite nya friska tag.

Är så sugen på att flytta, vi måste bara få flytta innan mini kommer till oss. Annars vet jag inte vad jag gör.

Dagens bild får bli en på julklapparna vi gav till våra föräldrar i julas, som även avslöjade att de skulle bli mor- och farföräldrar.



Rätt uppskattade vill jag tro. :)

Nu ska jag snart börja med maten, blir laxpaket med rotsaker (pappas tips) och kall örtsås till. Gott och nyttigt!

/M

Lördag 24 januari

Nej, men visst börjar jag bli lite rund? :)



För er läsare som ännu inte vet (kanske har ni listat ut det nu) så väntar vi bebis! Om allt går bra så är den än så länge beräknad till den 2 juli.  Känns ju helt fantastiskt, roligt, spännande, oroligt, skrämmande och allt på en gång. Och framför allt så svårt att förstå.

Ni som inte vill läsa om barn och sån't som hör till kan ju sluta läsa min blogg direkt, för det är nästan det enda jag tänker på nu och säkert kommer att skriva om också. Bara en liten varning.

Idag var jag och Siri på stan och råkade visst ta en sväng förbi H&M's barnavdelning, det kanske vi skulle ha låtit bli så här i efterhand. Hade egentligen inte tänkt köpa något innan ultraljudet, det gick så där... Kom visst hem med 3 pyjamasar, 3 bodies, 2 par strumpbyxor och 1 par byxor. Oups... Men, jag tänker att det är ju smartare att sprida ut inköpen lite så slipper man lägga ut alltihopa på en gång. Eller hur? :D



Åh, det går ju inte ens förstå att de är så där små...

Nu ska jag hålla mig borta från stan ett tag....

Årets finaste komplimang:
Elma 3 år som trodde att Magnus Samuelsson och hans partner i Let's Dance var Magnus och mig. Åh, underbara lilla tjej, jämföra mig med en smidig, liten dansös och Magnus med världens starkaste man! Jag blev helt rörd när jag hörde det, tänkte åka direkt till Stockholm och ge henne en kram!

Veckans finaste komplimang:
Vilken söt liten mage du har fått! :)

Nu ska jag mysa i soffan och äta lite lördagsgodis.

/M

Måndag 5 januari

"It may be winter outside, but in my heart it's spring...."


Gott nytt år på er!
Vi hade mysmiddag och sen somnade jag vid tv:n. Social är mitt mellannamn. Vid tio väckte Magnus mig och sa att nu lägger vi oss i sängen i stället. Han låg och kollade på tv och jag somnade om. Vaknade till av kyrkklockorna och alla raketer vid tolvslaget. Har alltid tyckt att nyårsafton är rätt överskattat och har väl inte direkt ändrat åsikt.

Det nya året började som vanligt med en trevlig nyårsdagsinventering, alltid lika roligt... Blev dock klara väldigt fort och när vi gick hem undrade vi nog alla "Vad gjorde vi för fel nu då?"... Sen blev det middag på Max med Siri och Anna.

För övrigt har det inte hunnit hända så mycket det här året, ännu. Men jag har stora förhoppningar på att det kommer att bli ungefär det bästa året någonsin, hihi. Mer info om varför jag tror det kommer lite senare...

Idag fick jag gå hem från jobbet då jag inte mådde bra. Men efter lite sömn, mat och dryck mår jag bättre, hoppas det håller i sig nu. Skönt att jag är ledig i morgon också. Vilken lyx det var att alltid vara ledig på onsdagarna förut. Grymt ju, men lite mindre lön blev det ju såklart. Fasen, jag måste vinna den där feta lottovinsten någon gång...

Julsakerna är bortstädade, nu väntar jag på sol, värme och vårblommor... (Kändes bara lite avlägset när jag vaknade till -26,5 igår).

/M


RSS 2.0