:/

Fy fan för livet ibland. Eller fy fan för döden rättare sagt. Människor ska inte behöva förlora sina älskade, små barn ska inte behöva förlora sin förälder.Självklart kan vi inte leva för alltid, men tänk om vi kunde få dö när vi är gamla, fridfullt hemma i sängen. Inte unga människor på grund av någon hemsk sjukdom eller vad det nu kan vara.

En tjej som jag mötte i föräldragruppen när jag väntade A gick bort häromdagen på grund av cancer. Vi var och fikade nån gång, gick på Jamtli, hade babymassage och så. Jag skulle inte säga att vi kände varandra men var bekanta. Jättegullig tjej, alltid glad. Fick veta det i morse och jag har varit helt knäckt idag.
Hennes son fyller tre år i sommar.
Det är så sorgligt så det finns inte ord. Det värker i mitt hjärta när jag tänker på hennes familj.

Och här går jag och gnäller över att jag inte får sova och andra löjliga saker...

/M 

Glad Påsk!

Önskar er alla en Glad Påsk!Firar långfredagen med tvättid och så tänkte jag åka en sväng till gymmet. N är som vanligt ute och fiskar och jag ska möta upp honom hos svärföräldrarna i eftermiddag. Sen blir det middag hos N:s morfar.

Har varit så seg och trött den här veckan och det verkar fortsätta idag. Uh. Men nu är det bara att ladda för att gå ner i källaren med mera tvätt.

/M

RSS 2.0