Tommy, sol och fotboll

Vilken dag!

Började med en sväng på stan, var på apoteket och hämtade ut astmamedicin, det var verkligen på tiden, sen köpte vi studentpresent till Emma. Tog en liten runda på stan och sen gick vi till Jamtli.
Där var det Swedbankdagen idag. Gick runt där och kände oss utanför, det var ju bara barnfamiljer och pensionärer, men trevligt ändå. Det är ju så himla mysigt på Jamtli. Och helt underbart väder var det. Klockan två var det dags för dagens höjpunkt, konsert med Tommy Nilsson. Gillade honom mycket när jag var liten och han var grym! :) Hittade igen farmor i publiken så vi tog sällskap med henne. Vilka bra låtar han har...

Sen gick vi in mot stan igen, var förbi hos Hanna och Jocke och tittade hur arbetet i lägenheten går, det gick fint! Ska bli spännande att se Hannas projekt när det är klart. Sen gick vi och handlade lite mat, eller ja, egentligen köpte vi väl bara snacks och godis.

image10

Puss, puss

När vi kom hem fixade vi mat, hade inte ätit på hela dagen plus att vi suttit mitt i solen så vi var helt slut båda två. Blev goa kotletter som Marcus på jobbet fixat (bra jobbat!), pommes, majskolvar. Känns som vi alltid äter det nuförtiden. :) Fast idag åt vi middag på balkongen för första gången i år. Himla trevligt!

Efter middagen gick jag och la mig, var så himla trött och sov i två timmar.

Sen har vi kollat på fotboll. Vilken match, man blir ju helt matt. Först sitter man med en halv hjärtattack hela matchen och sen går det så där. Helt galet! Men kul att man fick damma av matchtröjan igen.

Nu blir det väl snart läggdags igen, i morgon ska vi till farmor och grilla. Mums! Farmor är grym på att laga mat och pappa skulle sköta grillen och han är också grym på att laga mat. Längtar verkligen!

/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0