Söndag 2 november

Har hänt några grejer i veckan faktiskt.
Måndag efter jobbet, träffade mamma och Siri hemma hos den sistnämde. Åt kinamat och chokladtårta och hade mycket trevligt. Träffar ju inte mamsen så ofta så det var kul!

Onsdag, kom hem efter jobbet och då hade Siri fixat middag, lyxigt värre, så skulle det alltid vara. Åt och slappade en stund och sen gick vi på Makeup Stores klubbkväll. Fick se lite nyheter och sen blev det ett mindre kaos när alla skulle shoppa (man får 20% rabatt under klubbkvällen). Vi fick i alla fall tag på det mesta vi ville ha, shoppade och gick hem.

Igår åkte jag, Magnus och farmor till Kläppe. Hade himla trevligt där. Umgicks och kollade in Arons bygge. Han är så duktig och nu ska han ut på praktik, blir grymt det här när vi köper hus sen. Hehe... :P

Fick mumsig middag (underbar klyftpotatis mmm....) och till efterrätt blev det en tårta som jag hade gjort. Glömde att fota med den blev fin och god, det var vaniljsås, hallongrädde och dumlefluff på. Sen var vi mätta vill jag lova.

Idag har det varit slappt och jag har varit lite uttråkad. Men sen ikväll kommer jag säkert på hur många grejer som helst som jag skulle ha gjort...

Nu ska jag fixa middag.

/M

RSS 2.0