Tillbaka till verkligheten

Min axel/nacke mår bättre, fortfarande öm men jag tänkte försöka mig på att jobba i morgon. Kommer att vara mer än lovligt förvirrad känns det som. Det ska faktiskt bli lite kul att sätta igång igen.

Idag har jag och N varit och kollat på en grej som kanske blir vårt boende om några månader. Hoppas! :)Nu ska jag hoppa ur myskläderna och hämta A på förskolan. Vi ska åka till min farmor och äta middag. Det blir kul, de gillar varandra så mycket. A har förresten sovit så dåligt de här två nätterna, inte så lätt det där att vara utan nappen. Och så har hon varit väldigt hostig nattetid. Vet inte hur jag ska klara av att kliva upp klockan fem imorgon, speciellt inte om hon sover lika illa i natt. Men det är bara att ge henne en massa kärlek så hon känner sig trygg utan nappen, lilla goskrutten min!

Nej, nu måste jag skynda mig!

/M

Sjukling

Vilket slut på semester jag fick då...
I onsdags fick jag följa med på en spontantur till Sunsvall, Birsta och IKEA. Så kul, shoppade en hel del smågrejer och fick en massa inspiration till vårt framtida boende. Vet inte om jag satt i drag eller så i bilen, brukar alltid stänga av alla fläktar som är riktade mot mig. Vaknade ialla fall på natten och kunde inte röra på mig för jag hade så vansinnigt ont i nacken och axeln. Verkligen en fruktansvärd smärta som jag inte ska skriva så mycket om. Det blev i alla fall ingen jobbstart idag, men jag var dit och fick massage. Det var verkligen inte skönt, usch så ont det gjorde. Men hoppas det blir bättre nu. Troligtvis har jag en inflammation också så nu köpte jag tabletter mot det, fast man egentligen inte ska ta sådana när man har astma. Har sjukanmält mig imorgon med, hoppas jag är bra till onsdag.

Ska åka och handla lite mat nu innan jag hämtar A på förskolan. Min STORA tjej, använder bara blöja på natten sen några månader tillbaka och har nu även slutat med nappen. Hjälp, snart flyttar hon väl hemifrån också!?


3års-tårtan från i somras

Usch, hoppas jag blir bra snart, det är ju så tråkigt att må dåligt! Jag som aldrig brukar vara sjuk, har verkligen fått igen den senaste tiden.

/M

Äntligen!

Igår fick jag äntligen träna igen, efter fyra veckors uppehåll. Det var så roligt och jobbigt. Trodde knappt jag skulle klara hela passet men det gick. Igår körde vi Pump och idag ska vi (vi= jag och Anna) på Combat. Härligt! Älskar verkligen känslan av att vara på gymmet, slita som ett djur och så komma hem, duscha och äta.
Så underbart!

Nu ska jag ladda för passet som börjar om mindre än en timme!

/M

Intensivt

Det kan vara ganska jobbigt att ha semester med en småvild treåring när vädret inte är så "varautomhusvänligt". Var helt slut efter förra veckan. Min A är verkligen helt underbart kärleksfull och go, men hon får sina ryck när hon blir ett litet monster, skriker, sparkar och slåss. En dag vägrade hon säga förlåt och vi var "osams" en bra stund innan hon förstod att hon gjort fel. Men sen blev hon så klok och mysig igen, kramades och pussades.

Några saker vi gjorde förra veckan var:


Bakade muffins

Och....


Målade

Dalahästen köpte vi såklart på semestern i Dalarna och A:t finns på Panduro. Amanda tyckte det var jättekul att måla. De blev fina tyckte jag.

/M

RSS 2.0