Torsdag 23 oktober

Magnus har lämnat mig några dagar för en konferens i Sundsvall. Det är tråkigt och jag längtar så tills han kommer hem.

Igår efter jobbet träffade jag Siri för en middag på Max. Sen gick vi hem till mig och gjorde chokladbollar som vi käkade framför Sex and the City-filmen. Men åh, den är ju så bra! Var tårögd hela filmen och grät lite då och då. Måste lyckas övertyga M om att vi ska se den igen i helgen...
Efter filmen var det Grey's Anatomy, som jag trodde skulle vara mycket mer dramatiskt när man sett trailern, men det var bra ändå. Så småningom, typ 20 i elva gick Siri hem och jag hoppade i säng. Kunde dock inte somna på jättelänge utan vände och vred till klockan var typ tolv. Suck. Lagomt kul när väckarklockan ringer halv fem... Har varit lite lättirriterad idag, men det gick bättre än väntat. Slutade ju tidigt också, så det var skönt.

Var på stan en sväng efter jobbet och köpte stickor och hämtade ett paket, sen gick jag hem och somnade till på soffan.

I morgon kommer M hem!! Jag ska krama och pussa på honom hela kvällen!

Nu blir det Pucko och inredningstidningar (julnumren börjar komma nu, jippi!).

Snart helg!
/M

Onsdag 15 oktober

Jag har druckit säsongens första julmust, mums!!! :D

Söndag 12 oktober

Förra helgen var vi i Tåsjö, för dopet av lilla Meja. Det var roligt med allihopa samlade, men lite rörigt blir det med så många på en hyfsat liten yta. Trist väder var det med lite snö på lördagmorgon, som tur var tinade den bort direkt. Dopet hölls i vardagsrummet på gården, det var trevligt, god mat och massor av goda kakor och tårta bjöds det på senare (typiskt att jag hade jordens magknip, grr...). Meja var jätteduktig och lugn hela tiden. Och söt såklart, men det ligger ju i släkten. :)

   

Bilderna visar först en söt familj (bröderna saknas), pappa Martin med Meja och slutligen världens stoltaste farfar med Meja.

I veckan har inte hänt så mycket. Var och shoppade garn i torsdags och har stickat massor (ont i händerna ajaj), kan dock inte berätta vad jag håller på med då det är en julklapp till någon... Men när jag är klar ska jag sticka några kuddfodral, såg jättefina i en tidning som kostade 400kr/st och tänkte att det där borde jag kunna fixa själv, vi får väl se hur det går...

Igår var vi och hyrde film, 5 stycken för 100kr i sju dagar. Så igår såg vi två stycken, Juno och Supersugen. De var bra båda två, på väldigt olika sätt kan man säga.

Idag har vi fikat med JFF och blivit uppdaterade om deras husbygge, spännande! Jag vill ha hus nu!! Filip var söt som vanligt och visade några nya tricks han lärt sig, bland annat låta som en häst och flörta, som att han behöver lära sig det, alla smälter ju ändå när dom ser honom.

Nu ska jag ta en dusch sen blir det ansiktmask och film.

Ha en bra vecka!

/M

RSS 2.0