Söndag 27 september

Min käre man tjatar på mig att jag ska uppdatera, så bäst jag gör det... :)

Det händer massor i huset, denna veckan har Magnus haft semester och varit där hela tiden tillsammans med snickaren. Köksstommarna har kommit upp, golvet i köket är lagt och tapeten är uppe. Det fattades såklart lite prylar från IKEA, men dom skulle skicka det snarast. I sovrummet är golvet lagt, tapeterna och garderoberna uppe, fattas bara lister och några passbitar där. Vi har även grundmålat all panel nu, vilken enorm skillnad det blir med vitt istället för den gamla gulnande furun, superfint kommer det att bli! Jag ska lägga in före och efter bilder så ni får se, så småningom...
Kan dock fortfarande inte förstå att det är vårt hus och att vi ska flytta dit, skumt! Men det ska bli så kul, längtar efter att få piffa!

Amanda växer som bara den och börjar bli så stor, hon vill bara stå hela tiden så mina armar är konstant trötta, hon pratar på, gärna med amningskudden. Den har Tummen-motiv och hon verkar vara arg på Tummen men tycker om en mask som också är med i trycket. Hon är verkligen superfokuserad när hon står och snackar med kudden, ser hur kul ut som helst. Hon har även skrattat några gånger och det är det mest underbara man kan tänka sig. Det tråkiga är att hon bara skrattar åt Magnus, jag gör mitt bästa hela dagarna men inte då, men hon tokler ju i alla fall, så helt tråkig tycker hon väl inte att jag är.

Vi hade föräldragrupp i onsdags, det var jättekul att återse våra vänner från den gamla gruppen och se deras små söta pojkar! I oktober ska vi börja med babymassage och vi hinner nog precis vara med på de träffarna innan vi flyttar.

Well, jag ska försöka få lite tid att uppdatera med bilder från huset snart. Nu ska jag krypa ner hos familjen min och sova!

 Lillskrutten i babygymmet.

Nattinatt!

/M


Fredag 11 september

Åh, vad jag älskar vår lilla tjej! Det är ju helt fantastiskt hur någon kan betyda så mycket för en!
Vad gör vi om dagarna då? Myser, äter, sover, promenerar, bajsar (Amanda), byter blöjor (jag). Det är väldigt trevligt faktiskt. I bland känner jag ett behov av att vara social, på ett annat sätt än man kan vara med en bebis, mitt språk består mest bara av "Men oj vilken rap, vad duktig du är!", "Men wow vad du har bajsat mycket, vilken tjej!", "Mammas lilla älskling vad du är söt!" och liknande :). I alla fall så brukar en sväng bort till jobbet råda bot på det behovet.

På helgerna hänger vi i huset, så även den kommande, målning av panel och rivning av badrumsgolv står på schemat. Om två veckor börjar renoveringen på allvar, då har Magnus semester och snickaren kommer, golv och klinker ska läggas och köket ska upp. Det ska bli så kul!

Förresten, om någon letar boende så är vår lägenhet till salu nu, visning nästa vecka!

   Världens sötaste tjej!
57cm lång och 4990gram tung var hon senast, nästa vecka är det tvåmånaders-kontroll!

/M


RSS 2.0