Veckan som gått...

...har vi sålt möbler, börjat packa lite inför flytten och köpt lite nya möbler. Stackars svärföräldrarna har snart proppfullt i sin källare med mitt gamla bohag och de nya sakerna vi köpt. Men nu är det ju faktiskt mindre än en månad till flytten så snart har de massor av plats igen!
Har så mycket inspiration för inredning i vårt nya hus, nu fattas bara en rejäl slant på kontot för att kunna förverkliga idéerna. Men, vi har ju fått en ny hobby N och jag, nämligen auktion! Så galet kul och så billigt! Vi har även handlat lite på blocket. Vi har sålt N:s soffa, fåtöljer och tvbänk och köpt ett slagbord, en träsoffa som vi ska ha som säng och en fåtölj/divan plus en massa småsaker och ligger ändå på plus i kassan. Vi har även lagt ut en sängstomme och min bil! Får vi sålt det så ligger vi verkligen på plus. Det vi letar främst efter nu är en säng till Amanda och en gungstol.
 
Nu ska jag fixa lite lunch och sen ska vi ut på pw med syster/moster Siri. Tror det blir runt Frösön, blir en rejäl tur härifrån och extra jobbigt eftersom jag ska ha vagnen också. Men det blir härligt. :) Nu har också höstschemat börjat på gymmet och alla pass är nya så det ska bli kul att prova på till veckan. Tror jag ska prova några nya pass faktiskt. Min ena träningskompis tjatar om Bodybalance som är blandning av yoga och pilates och min andra träningskompis försöker få mig med på Spinning. Har vägrat båda men varför inte? Det jag verkligen behöver är konditionsträning så Spinning kanske är det rätta.
 
Well, dags att gå.
 
/M

Kvällen

Ikväll är jag ensam hemma, N är och kollar på hockey. Efter att ha städat lite, somnat på soffan och kikat på tv så sitter jag nu och väntar på att N ska komma hem. Kvällsfikar lite och läser tidning.
 

Apelsinte och skorpor med hallon&granatäppelmarmelad och ost. Mmm...
 
Idag var vi på 3årskontroll med Amanda, det gick jättebra på själva kontrollen, A ritade, sparkade boll, hoppade och allt det som ska göras. Hon stilade även med att hoppa på ett ben, det behöver man tydligen inte kunna visa upp förrän på 5årskontrollen. Det var även en 3årsgrupp där vi skulle sitta med några andra föräldrar och prata och utbyta erfarenheter, kändes inte så himla givande tyvärr. Jag var den som pratade överlägset mest och det säger väl allt om hur pratsamma de andra föräldrarna var. (Jag är mer en lyssnare än en pratare).
 
Imorgon blir det jobb kl06 igen så jag ska försöka lägga mig strax. Vet hur det brukar sluta menmen försöka går ju. Jag måste i alla fall vara vaken till N kommer hem, de ska åka en bit så jag är orolig tills han är hemma hos mig igen.
 
/M

Uppdatering

Är nyss hemkommen från ett riktigt jobbigt pass på gymmet. Men så skönt när det var klart. Nu ska jag bara orka fixa lite ätbart också, men jag dricker en proteindrink medan jag samlar kraft.
Träningsrosig...

Det har hänt massor av nytt sen sist jag skrev. Amanda utvecklas som bara den, blir så imponerad! Inte för att jag vet vad som är "normalt" för en treåring men jag tycker hon är så duktig. Hon har lärt sig hoppa på ett ben och räknar saker. Idag var vi hos tandläkaren första gången och det gick kanon, hon öppnade munnen direkt och tänderna såg fina ut. Imorgon ska vi på treårs-kontroll på bvc också.

Vi har köpt ett radhus! Jippi! I mitten på oktober får vi flytta in. Ska bli så underbart. Vi flyttar en kort bit från stan till samma ort som Amandas pappa bor på. Huset är jättefint och det känns så himla rätt! Vi längtar som tokar!

Nej, nu ska jag ta tag i mig själv och fixa kvällsfika, sen dusch och sen blir det marsch i säng, börjar klockan sex imorgon...zzz...

/M

 
 

RSS 2.0