Tors 6/1 -Ny tid-

Idag tog vi en tur till stan. Vi hade tänkt gå på stan med orkade inte det utan nöjde oss med att besöka Lindex på Lillänge. Där bunkrade vi upp med "Ta 3 betala för 2"-kläder inför förskolestarten. Så nu har vi nog så vi klarar oss ett litet tag, men några fler inköp behövs. Det som är dumt med de där kläderna är att vanliga tröjor bara finns från storlek 86, behöver man storlek 80 så finns det bara body och det slutade vi med i våras. Så nu fick det bli lite stora tröjor, men de växer hon ju i så småningom.

Vi tog även ett stopp på Jula, börjar verkligen bli stammisar där. Sen blev det mathandling och så lunch innan vi åkte och hälsade på Jennie och Ebba. Amanda blev som vanligt superglad av att träffa ett annat barn så det var kul!

Imorgon kommer elektrikern hit och fixar lite och sen är det helg igen.

Det är mycket blandade känslor nu inför det som kommer till veckan. Jag tror ju att A kommer tycka att det är jättekul. Det är nog mest det att nu är det slut på en väldigt speciell tid, den absolut finaste i mitt liv hittills, som känns lite jobbigt. Men det ska bli spännande att se vad som väntar nu.

Nej, jag ska nog ta och plocka ihop alla duplobitar nu och se om lillskrutten vill sova.

/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0