Lör 27/3 -Dagens-

Vi har faktiskt haft en ganska händelserik vecka, för att vara oss. Kul när det händer lite!

Idag var vi och köpte ny dator, jippi! Vi får inte hämta den förrän på tisdag tyvärr, men det får väl gå. Vi var även en sväng på stan, kollade på lampor, köpte solglasögon till Amanda (sådana som är som simglasögon) och en kastrull bland annat. Sen for vi för att handla på mitt jobb och passade på att ge Amanda lunch i fikarummet innan vi åkte hemåt. Var förbi Krokomsporten och köpte lampor till köket. Lampor är det svåraste i inredningsväg att köpa tycker jag. Finns knappt några fina och de kostar as.

Sen har vi haft lite besök här och Amanda fick en massa presenter, som vanligt. Den här gången var det mest böcker, ett kastrullset till hennes spis och lite annat smått och gott. Hon fick även ett påskägg, fyllt med majskrokar. :)

I morgon ska vi nog försöka få lite gjort här hemma, måla och så. Jag börjar bli less på att det inte händer något. Vill få bort röran och få det fint!

Förresten, om man läser mina senaste tre inlägg kan man ju tro att jag blivit knäpp i skallen, så är dock inte fallet (eller?). Det är så att jag skrev på mobilen och tänkte inte på att när det blir så långt så skickas det ju som flera sms och att det då skulle delas upp i olika inlägg. Hm, om ni förstår...

/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0