Fre 23/7 -Tradition-

Igår var vi på kalas i Brunflo eftersom Amandas kusin Meja fyllde två år! De är så gulliga ihop småtjejerna. Amanda försöker krama Meja och Meja klappar Amanda på kinden och vill att hon ska vara med och springa. De kommer nog att ha mycket skoj om ett år eller så. Trevligt med kalas, men nu får det gärna vara bra med tårta och andra sötsaker för en lång tid framöver. ;)

I morse kom Amandas farmor på besök, vi åt en trevlig frukost ihop. Magnus hämtade henne vid bussen och sen åkte de till bageriet och köpte nybakat, gott (men dyyyrt) bröd.
Amanda och farmor lekte sedan vi ätit, A jagade farmor med gåvagnen, hon sprang som en tok så Ulla fick hoppa åt sidan för att inte bli påkörd. Båda gapskrattade, men jag och Magnus tyckte nog att det var ännu roligare.

Vid halv elva ungefär åkte vi in till stan, var förbi hos Magnus moster och där stannade svärmor. Sen for vi ner på stan. Är på jakt efter en barnvagn. Vill ha en som är liten och smidig, tar miniplats i bilen, att ha när vi åker till stan, till IKEA och så. Men vi hittar ingen som passar. Vi vill nämligen ha en där det går att ha barnet vänt mot sig. Har testat massor av vagnar (där barnet är vänt ifrån) men Amanda gallskriker bara man sätter ner henne i dom och då har ändå vi stått framför vagnen. Skumt. Vi får i alla fall avvakta det där. Eller köpa bil med större bagage kanske?

Magnus och grannen har skapat en ny fredagstradition, att dricka en öl och snacka igenom vad som hänt under veckan (trots att de pratar flera gånger om dagen). Det är för karlarna här i grannskapet, men idag, som i och för sig var första gången på denna tradition så fick även vi "fruntimmer" vara med. Jag och Marie drack en fredagsfestis och Amanda höll låda som vanligt. Sen spanade vi in jordgubbsodlingen och Amanda som alltid dissat mina köpta gubbar blev helt galen när hon fått smaka. Då skulle hon ha de jordgubbarna som vi åt på också. Men de var helt ljuvliga så jag förstår henne.

I morgon blir det ett besök hos JEFF.

Har även bokat hotell idag för en liten minitur senare under semestern.

Nu blir det nog sängen, sov en och en halv timme förut, men lika trött är jag för det.

/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0