Ons 4/8 -Minisemester-

Då har vi kommit hem från vår lilla trip. Vi åkte i måndags morse. Första anhalten var Härnösand. Men vi stannade i Hammarstrand och åt lite frukost och sträckte på benen.

 
Jättefin rastplats, skönt väder, mysigaste sällskapet...

I Härnösand hälsade vi på Magnus chef med familj. Åt god lunch där och hängde i deras fina trädgård. Sedan for vi till Birsta en sväng, handlade lite småprylar på Bauhaus och en filt till Amanda på Mio, sen åt vi middag på IKEA innan vi åkte in till Sundsvall. Checkade in på hotellet och stannade där resten av kvällen. Amanda var som helt galen efter att ha suttit stilla hela dagen. Hon sprang runt, runt, ville upp i sängen, hoppade ner från sängen, sprang runt till andra sidan sängen, ville upp, hoppade ner osv. Det var skööönt när hon somnade vill jag lova.

Efter frukosten i går satte vi oss i bilen och åkte söderut. Hamnade i Hudiksvall. Mysig stad! Jättefina planteringar överallt, där kunde Östersund lära sig lite. Och så mysigt med kanaler i stan. Var på H&M och köpte en top och en baddräkt till Amanda på rea. Vi hade glömt hennes badtrosor hemma. Sen promenerade vi lite vid vattnet, åt lunch och sedan for vi till Hölick.

 
Nere vid vattnet i Hudiksvall. Äter pannkakor med grädde till lunch.

Hölick är en jättefin badplats som jag besökt som barn, massor av sand och långgrunt. Perfekt för barn. Amanda tyckte att det var jättekul att leka i sanden. Det var inte något superväder så det var rätt lugnt med folk men också kallt i vattnet. Så hon tyckte såklart inte att det var så kul att bada. Men att sila sand mellan fingrarna och stryka ut på benen hade hon nog kunnat göra i flera timmar.

 
Favoritbadankan var med såklart!

Vi åkte förbi massor av jättefina hus och gårdar, inspirerande!
På vägen tillbaka till Sundsvall svängde vi förbi Nordljus, mycket fina saker hade de. Men jag köpte faktiskt ingenting. Tillbaka på hotellet fick Amanda leka av sig lite innan vi gick ut och åt middag. Hamnade på nån sportbar av något slag. God mat, när den väl kom in. Var tvungen att muta Amanda med många majskrokar för att hon skulle hålla sig lugn medan vi väntade. Ändå åt hon nästan en hel skål pasta med köttfärssås. Hon är himla duktig på att äta.

 
Matdags!

Idag har vi varit i Birsta igen. Blev såklart ett besök på IKEA. Hade inte en enda grej på inköpslistan med det blev ändå 1500:- att betala. Konstigt det där. Köpte nya sängkläder tills oss och gästsängkläder (så kan vi göra oss av med gamla fula), nya kuddar, stekpanna, batterier och lite smått och gott. Sen blev det en ny postlåda på Bauhaus och lite växter och krukor på Plantagen. Nästa sommar om jag ska göra någon ny plantering så ska vi åka dit och handla. De har hur mycket som helst och bra priser. De har även en hammock som jag vill ha, jättefin i trä, för bara 2995:-! En hammock måste vi bara ha!
Ja, sen blev det i alla fall hemresa. Amanda har precis somnat och jag ska vika tvätt och sedan göra detsamma.

/M


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofi

Vilken mysig minisemester!



Hudik är en jättemysig liten stad.

Vi var där förra sommaren på Antikmässa!



Ha det gott!

2010-08-10 @ 17:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0