Fredag 11 september

Åh, vad jag älskar vår lilla tjej! Det är ju helt fantastiskt hur någon kan betyda så mycket för en!
Vad gör vi om dagarna då? Myser, äter, sover, promenerar, bajsar (Amanda), byter blöjor (jag). Det är väldigt trevligt faktiskt. I bland känner jag ett behov av att vara social, på ett annat sätt än man kan vara med en bebis, mitt språk består mest bara av "Men oj vilken rap, vad duktig du är!", "Men wow vad du har bajsat mycket, vilken tjej!", "Mammas lilla älskling vad du är söt!" och liknande :). I alla fall så brukar en sväng bort till jobbet råda bot på det behovet.

På helgerna hänger vi i huset, så även den kommande, målning av panel och rivning av badrumsgolv står på schemat. Om två veckor börjar renoveringen på allvar, då har Magnus semester och snickaren kommer, golv och klinker ska läggas och köket ska upp. Det ska bli så kul!

Förresten, om någon letar boende så är vår lägenhet till salu nu, visning nästa vecka!

   Världens sötaste tjej!
57cm lång och 4990gram tung var hon senast, nästa vecka är det tvåmånaders-kontroll!

/M


Kommentarer
Postat av: Mamsen/Momma

Sundhetstecken att du inte uppdaterar så ofta men väldigt roligt när det sker. Kram och Puss till allas vår lilla gogumma!

2009-09-11 @ 16:13:08
Postat av: Catrine

Åh vad kul att se hur hon växer, hon är ju hur söt som helst. Kul att läsa om hur ens vokabulär ändras , håller till fullo med! Man kan hålla på att brumma som ett bi en hel förmiddag och tycka att det är superkul (eller Åke tycker det är superkul).... Vore kul att träffas på en fika nån dag, ni får gärna komma hit om ni vill om ni är i flyttagen. Men ni verkar ha fullt upp med renovering. Hör av er när ni kan och vill ses, Magnus har väl Magnus nummer (;-))! Kram på er!

2009-09-13 @ 14:21:24
Postat av: Linda (andreas fru)

Vilken liten sötnos ni har! Ska bli så himla kul att komma upp och få träffa er allihop

Kram Linda och Svante

2009-09-14 @ 10:51:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0