Söndag 8 februari

Allvarligt, när ska det sluta snöa?! Det har vräkt ner konstant i hur många dagar då? Tre, fyra... Det kommer ju aldrig bli vår om det ska fortsätta så här. Var ute och skottade fram bilen förut, något jobbigt. Magnus skottade och jag sopade. Jobbigt, men skönt att få lite friskt luft, fast det kunde ju bli liiite varmare kanske, det är runt -17 nu.

Så här såg bilen ut efter att ha stått på parkeringen i två dygn:Kolla in motorvärmarstolpen i bakgrunden så ser ni ju snödjupet. :)

Det som var roligt var att jag fick köra (okej, jag fick backa typ fem meter) Magnus bil för första gången! Jiiihaa, jag var rätt duktig faktiskt. Borde kanske ta tag i det där med körningen någon gång. Senast jag körde ordentligt var väl en tre år sedan ungefär, måste ju ändå köpa en bil när vi flyttar sedan. Men jag ska nog ändå vänta till sommaren innan jag sätter igång. Alltså för er som inte vet så har jag körkort, men jag kör inte, typ...

Måste skriva matlista för veckan, har ingen inspiration och då blir det ju så jobbigt. Får surfa lite matsidor och se om jag kommer på något. Idag blir det i alla fall chili con carne och har jag tur kanske det räcker till middag i morgon med, så behöver jag bara komma på sex maträtter... Och på lördag kanske vi skulle gå ut och äta, så då behöver jag bara komma på fem...grymt bra!

Well, matsurfning var det.

/M

Kommentarer
Postat av: mattssonmadeleine.blogg.se

Helllu! Kan du inte lägga upp matsedel så kan jag få ta del av din inspiritation då jag alltid verkligen har mattorka!....tips =) vore sjukt bra!! Kram på dig!

2009-02-08 @ 23:07:25
Postat av: Siri

Jag är stolt över dig! Kört bil å allt! :) Och du! Just nu snöar det inte.

2009-02-09 @ 09:56:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0