Tis 23/11 -Tid-

Tiden bara flyger iväg tycker jag! Känns som det är väldigt mycket att göra på för lite tid. Och så har jag blivit så himla seg, känns som jag inte hittar kraften riktigt att ta tag i någonting.

I söndags var jag på loppis igen och sålde lite grejer. Lagret av saker börjar sakta minska. Vet inte om jag orkar åka på någon mer loppis eller om jag bara skänker bort grejerna till Kupan eller nåt. Det är ju rätt segt att packa i och ur bilden hela tiden. Denna gången packade jag inte upp grejerna på loppisen utan de låg i bananlådor och så hade jag satt ett pris för varje låda, typ "Allt i lådan 20:-/st", det var mycket enklare och gick snabbare att packa upp och ihop.

Det börjar närma sig första advent! Undrar hur jag ska få till något julmys i denna renoveringsröra? Ja, det är väl tur att det knappt blir ljust ute längre så syns inte oredan lika mycket.


En fin krans har jag i alla fall fått upp bredvid ytterdörren.

Det är verkligen vinter nu, igår hade vi -23 grader på eftermiddagen, kallast än så länge. Idag är det lite varmare och snö.

Har fotat en massa bilder till inlägg. Så det kommer så småningom med hemmapysslat julpynt och huset före och efter. Nu ska jag njuta lite av lugnet innan A vaknar igen, vilket borde vara vilken sekund som helst.

/M

Kommentarer
Postat av: Dryden

Angående Loppis. När vi var som mest less på att packa upp och ner saker som skulle till loppis ringde vi till Biståndscenter i Torvalla. De kom på nån dag och hämtade skiten. :)http://www.ostersund.pingst.se/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=38&Itemid=62

2010-11-23 @ 14:53:04
URL: http://www.dryden.se
Postat av: Marja

Ja, nåt sånt har jag också funderat på, perfekt ju! :)

2010-11-23 @ 15:07:30
URL: http://marjasoder.blogg.se/
Postat av: Dryden

De tar dessutom allt verkar det som, ett tag trodde jag att de skulle ta ut soporna också men de blev kvar. Bara att ringa och så har ni ett problem mindre! :)

2010-11-23 @ 21:24:59
URL: http://www.dryden.se
Postat av: JEFF

Jul och -23 känns gaaanska avlägset... Just nu står jag inne och svetten bara rinner, skulle tro att det är en bit över 30 idag och strålande sol... Vet att jag inte får klaga egentligen men det är nästan lite för varmt... Idag hade de fått fram lite julsaker på vår mataffär (typ Maxi eller Coop, sån med både det ena och det andra), fick ingen julstämning trots glitter och tomteluvor... Mamma skulle försöka pynta lite innan vi kommer hem så förhoppningsvis infinner den sig när jag kliver in genom dörren där hemma. Hälsa A och M.

2010-11-24 @ 09:24:36
Postat av: Marja

JEFF: Jag tycker att det är för varmt när det är över 30 så klaga på. :) Förstår verkligen att ni inte får några julkänslor i den värmen. Men det kommer nog när ni kommer igen. De hälsar tillbaka!

2010-11-27 @ 22:23:04
URL: http://marjasoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0