Fre 29/1 -Napp-

En lite gnällig natt var det, kanske är det andra tanden som håller på att bryta igenom. Vid femtiden gick det inte att få henne lugn, inte ens genom att amma (!), men då kom jag på att ge henne nappen. Då blev hon lugn direkt och somnade. Om det nu är tanden som gör ont så kanske det är skönt att suga och gnaga på den.
Förut har hon ju knappt använt napp eftersom hon aldrig riktigt fått till tekniken, nappen har bara flugit i väg för henne. Men så tyckte ju BVC att vi skulle testa att ge henne napp ibland på natten i stället för att alltid amma, så då köpte vi några nya nappar och nu visste hon hur hon skulle göra för att de ska stanna kvar i munnen. Skönt att ha ett alternativ att ta till om inget annat fungerar.

Amanda fick lite palsternackspuré till frukost. I natt är ju Magnus här så då får jag avlösning i fall hon får ont i magen. Dessutom tänkte jag att om jag ger henne vid frukosttid så kanske det värsta hinner gå över innan kvällen. Men förhoppningvis får hon inte ont alls. Vill ju att det ska fungera så vi kan gå vidare med andra smakportioner.

Helgen bjuder på städning, roligt! Förhoppningvis kanske jag får sätta upp lite gardiner och sånt också. I alla fall i sovrummet tycker jag, så det går att dra för lite när man ska sova. Det kliar i mina inredningsfingrar!

Nu ska jag kika till sömntutan där uppe.

Ha en fin dag och helg om vi inte hörs något mera!

/M

Tors 28/1 -Fröken lat...-

...slog till så det blev ingen utgång idag.

Åt lunch och läste tidningen medan Amanda tog ett pass i hoppgungan, hon kan verkligen hoppa hur länge som helst. Sen lekte vi en stund innan det var matdags för Amanda. Efter hon hade ätit och busat på sängen en stund blev hon trött igen och somnade med hjälp av nappen och strykningar på ryggen. Hon vaknade alldeles nyss efter att ha sovit nästan en timme.

När hon vaknar själv blir hon ofta lite ledsen, men när hon hör att man kommer upp för trappan så blir hon tyst och när man kommer in i rummet så ligger hon och tittar mot dörren och blir jätteglad. Hon är extra pratig och himla mysig när hon är nyvaken. Jag blir förvånad varje dag över vilka enorma känslor jag har för denna lilla tjej!

Nu ska vi amma och sen blir det väl middag och lek resten av kvällen. I morgon är det fredag igen, då kommer Magnus, jippi! Han är väldigt efterlängtad som vanligt!

/M

Tors 28/1 -Det tar på krafterna...-

...att fara runt som en vilde på golvet hela dagarna för plötsligt har Amanda börjat sova som aldrig förr. Två gånger åt hon i natt, hon gnällde några fler gånger men då strök jag henne på ryggen tills hon somnade om. Vid sju var vi upp och bytte blöja och ammade och sen somnade hon igen. Vi brukar kliva upp runt åtta och jag kände mig rätt pigg så jag bestämde mig för att inte sova mer, med risk för att bli superseg när Amanda väl vaknade. Så jag låg och drog mig, funderade, tittade på sötnosen när hon sov. Till slut blev jag less, klev upp och satte mig vid tv:n. Inte förrän klockan nio vaknade lillskrutten. Var ner och åt frukost, sen lekte vi en stund innan det var matdags och förmiddagstupplur (lite sen pga sovmorgonen). Amanda somnade och jag gick ner och satte igång datorn. Hon sov och sov. När hon sovit i en timme och en kvart så gick jag för att kika till henne och då vaknade hon. La mig på sängen och pratade en stund, mysigt! Sen klev vi upp och bytte om från pyjamas och nu ligger hon på golvet här bredvid och far runt.

Jag mår bättre i magen, men för säkerhetsskull och för att det är så gott så dricker jag en massa blåbärssoppa idag med. :) Nu är det nog dags för lunch, gårdagens middagsrester, sallad med bulgur och kycklingkassler och vitlöksdressing på. MUMS!

Sen blir det nog en promenad, om det inte är för kallt, har inte kollat termometern.

Men först blir det blöjbyte, det sprakar som bara den från min lilla tjej. Säkert klädbyte också, finns det några blöjor som håller tätt?!

/M

Ons 27/1 -Utveckling-

Usch, igår eftermiddag började jag må riktigt illa, trodde att jag fått magsjuka. Inga kräkningar kom, tack så mycket, men riktigt bra har jag inte känt mig idag. Fast efter en liter blåbärssoppa och en två timmar lång sovstund förut så känner jag mig bättre i alla fall. Vill ju inte bli sjuk så jag inte kan ta hand om Amanda, eller ännu värre, smittar ner henne med något hemskt.

Det är visst något oväder på gång, det snöade en del här förut och blåste rätt mycket så vi stannade inne idag. Lika bra när man inte mår helt hundra.

Alltså min lilla tjej är så himla glad och sprallig! Hon gör mig så glad.
Mamma berättade att när jag var liten så var jag lugn, försiktig och provade inget nytt förrän jag visste att jag skulle klara av det. Det stämmer jättebra med min personlighet som vuxen också. Undrar om Amanda kommer att vara lika som vuxen som hon är nu? Ivrig, framåt, sprallig, glad, inte nöjd med det hon kan utan vill kunna mera. Ska bli spännande att se!

Hon vill stå mer och mer nu, hon håller i sig själv, men man får ju vara med för ibland släpper hon greppet för att ta något. Hon har inte riktigt förstått att hon ramlar om hon inte håller i sig. Men hjälp vad fort det går, snart tar hon väl körkort och flyttar hemifrån. Jag hinner ju inte med i utvecklingen!

Åh, vad jag längtar tills vi ska inreda Amandas rum, det finns ju så himla många fina barngrejer, åh vad roligt!
Jag längtar i och för sig efter att få inreda alla rum i vårt hus, det ska bli superkul! Idag är i alla fall kakelsnubben klar, så till helgen ska vi börja städa!

Nu ska vi leka lite och invänta att resten av familjen kommer hem.

/M

Tis 26/1 -Denna sömn-

Ja, jag fortsätter väl att tjata om sömn, ledsen om jag tråkar ut er, men livet handlar väldigt mycket om detta ämne just nu.
Amanda var ovanligt trött av sig igår och verkar vara det idag med, konstigt. Men i övrigt är hon som vanligt, så jag tror inte att hon är sjuk eller så. Kanske blir hon trött av att fara runt på golvet som en tok hela dagarna?
Natten gick i alla fall bra, mat tre gånger, men jag är så otroligt trött. Det är knappt jag tar mig upp ur sängen på morgonen, jag orkar nästan inte klä på mig. Blä, vad less jag är på att vara så här.

Idag ska vi försöka komma ut en sväng, men jag brukar bli ännu tröttare när jag får frisk luft, fast tröttare på ett skönare vis på något sätt. Hm, flum, flum!

Jag hade inte så mycket att tillföra bloggen idag, hjärnan har åkt på semester tror jag.

Nu ska jag kolla till min underbara lilla tjej som ligger och snusar förmiddag.

Ha en fin dag!

/M

Mån 25/1 -Sömniga tjejer-

Det gick ganska bra igår kväll och inatt. Amanda började gråta några gånger i sömnen strax efter hon somnat, kan hon ha mardrömmar? Sen åt hon nog ungefär varannan timme, men hon sov ju i alla fall däremellan.
Men hon har varit ganska sömnig hela dagen idag. Först tog hon förmiddagsnap från kvart i elva till halv tolv, sen lekte hon men jäspade, gnuggade sig i ögonen och kliade sig på huvudet (hon gör så när hon är trött). När det var dags för henne att äta vid halv ett så somnade hon om igen. Och jag med, har kännt mig som en zombie den senaste tiden, urtrött, så det var himla skönt. Vi sov ända till halv tre.

Så det blir ingen promenad idag, får väl gå en extra lång i morgon i stället.

De senaste dagarna har Amanda krypit framåt utan problem flera gånger, så snart kommer hon nog på det på riktigt och då får jag inte en lugn stund, haha. Inte för att det är så lugnt nu, men det blir väl ännu mindre då.

Idag fick hon smaka avokado och det verkade hon gilla!

Nu ska jag ge lite käk till skrutten, sen ta mig en dusch.

/M

Sönd 24/1 -Seg natt-

Siri kom ju hit igår och vi hade lika roligt som alltid. Roligt att snacka lite skit med någon som förstår allt, alla interna grejer och så.

Amanda åt duktigt av palsternacksmoset igår, vilket jag skulle få lida för senare (se längre ner) och på kvällen fick hon mera gröt än tidigare för att se om hon blev mera nöjd på natten då. Först ville hon inte somna alls, gnällde och skrek. Magnus bar runt på henne tills hon somnade, när han la ner henne vaknade hon, då ammade jag lite tills hon somnade igen. Sen gick det ungefär två minuter så vaknade hon och skrek igen. Och så höll det på i över en timme. Hon somnade vid kvart över tio-halv elva någon gång. Sen sov hon faktiskt ända till kvart i två, då började gnällandet och skrikandet igen. Vi vaggade och ammade omvartannat ca en halvtimme, sen fick hon ligga kvar brevid mig och jag försökte med det mesta för att få henne att somna. Tillslut vaknade hon ordentligt och började krypa runt i sängen och prata, krafsa på väggen och sånt. Jag var sjukt trött, men var ju tvungen att hålla koll på vad hon gjorde. Hur som helst, tillslut somnade hon, då var klockan typ halv fem. Då hade hon pruttat som bara den innan och sen bajsat, så troligtvis hade hon ont i magen. Vet inte om jag vågar ge någon palsternacka idag, för jag orkar nog inte med en sådan kväll och natt själv.

Det positiva var ju att hon bara åt en gång i natt, bara det att matstunden höll på i 2,5-3 timmar. :D

En negativ sak till är att jag har fått lite mjölkstockning. Fick en gång i höstas och nu är det på samma ställe igen. Inte så mycket, förra gången var värre, men det är inte speciellt skönt ändå.

Nu ska jag inte klaga mera idag utan glädjas åt min underbara lilla tjej (även om blocket-annonsen är nära ibland) och Magnus och hela min familj, vad skulle jag göra utan dom?
Kanske ska jag passa på att sova en stund nu när Amanda har somnat i Magnus famn framför tv:n.

Förresten är jag sugen på att åka längdskidor, jag har fått lillebrors gamla skidor och stavar, men pjäxor måste jag köpa. När vi har flyttat så har vi ett elljusspår precis där vi bor, så kanske kan jag komma igång med lite åkning.

/M

Lörd 23/1 -Gnällig natt-

Gnällspikars vilken seg natt, med Amanda som aldrig ville somna riktigt, som det kändes i alla fall. Gnällde och vände fram och tillbaka hela tiden. Jag är sjukt trött!
Magnus sov hur gott som helst och det var ju bra att någon gjorde det. Dessutom klev han upp med henne vid halv åtta så jag fick sova själv en timme sen. Mycket skönt!

Det gick bra på BVC i går, fast Amanda blev lite sur som vanligt där. Men det är väl inte så kul att behöva klä av sig för folk man inte känner. Hon hade växt bra i alla fall, tre centimeter på längden, 66cm är hon nu och väger 7330gram. Mamma var också med. Sen tog vi en sväng förbi huset och sen åkte vi in till stan. Var på jobbet och handlade och jag fick vara lite social, det var roligt! Efter en lunch på Max åkte vi till Kläppe igen.

Köpte en ny bitring till Amanda igår, en sådan som man kan kyla, den verkar hon gilla. Sen blev det en mugg, tallrick, tandborste mm också. Mugg och tandborste har vi redan, men lätt att hitta igen dom i någon av de ca hundra banankartongerna som står i huset. Jag gav upp rätt fort.

Pappa är i stan och handlar och skulle plocka med Siri hit, roligt!!
Så blir det palsternacka till lunch för A idag igen. Kanske ska ta en promenad också, om jag får med Magnus på det.

Slutligen vill jag komma med dagens mammatips: Ta Bort-fläckborttagningsmedel på sprayflaska är super! Fungerar kanon på intorkat bebisbajs! :D

Ha en fin dag!
/M

Tors 21/1 -Palsternackspotatismos-

Vi firade halvårsdagen genom att bjuda på palsternackspotatismos. Inte så många grimaser men en hel del rysningar blev det från Amandas sida. Efter några skedar slutade hon att öppna munnen när jag stack fram skeden. Men vi försöker igen en annan dag.
Efter lunch för mig och Amanda gick vi ut en sväng. Hon somnade efter en stund men vaknade när vi kom hem igen. Men sen sov hon ganska länge före lunch så hon var väl inte så trött.

Nu far hon runt på golvet här och leker med leksaker, äter på sängen och stolen samt försöker riva ut pärmar och tidskriftsamlare ur bokhyllan. Så det gäller att ha koll!

Jag måste klippa håret! Jag blir galen! Tristare hår än mitt får ni leta länge efter. Jag har nog skrivit det x antal gånger förut, men jag saknar tiden när Lotta bodde nära och såg till att jag såg vettig ut i håret jämt. Alltid nyklippt, fina frisyrer och så kom hon förbi när jag skulle på fest och fixade finaste festfrillorna! Inte för att jag är i så stort behöv av fina festfrisyrer nu förtiden, men lite glammig kan man väl få vara fast man är mamma?

Åh, sen har jag blivit förälskad i en tunika. Som råkar kosta 1695:-. Som hittat va? Suck...

Förresten så blir det ingen städning i huset i morgon för han som håller på i badrummet blir inte klar förrän på måndag, men suck igen! Men vi ska träffa mamma i alla fall, så något kul blir det.

Nej, nu ska jag leka lite och sen kanske jag ska våga mig på att göra tjockpannkaka. Det är den stående torsdagsrätten i familjen Söder (fredagar är spagetti och köttfärssås :) ), jag är superdålig på att göra det så Aron brukar vara kock på torsdagarna, men idag skulle han bli sen. Så antingen får jag testa, eller gå hungrig, vi får se.

/M

Tors 21/1 -6 månader-

Min lilla tjej fyller ett halvt år idag! Tänk att den här lilla plutten skulle växa upp så snabbt och bli värsta bustjejen med tonvis av energi?! :D



Hon sov lite bättre i natt, skönt! Jag kände inte riktigt att jag var på humör att orka med en jobbig natt. Vi var vakna en stund före fem, bytte blöja, gosade lite, ammade och så somnade hon om. Sen åt hon ju typ tre-fyra gånger innan det också, så tro inte att jag fick sova lugnt ända till fem, haha.

Igår upptäckte jag en grej som Amanda tycker är sjukt kul, så roligt att hon skrattade så hon grät. Och vad kan det vara som är så roligt kan man undra? Jo, när jag "headbangar"! Inte så att jag brukar göra det speciellt ofta, men när jag skulle torka håret igår så vände jag huvudet upp och ner och skakade ut håret först och Amanda blev helt galen av skratt. Jag fattade ingenting med böjde mig fram och gjorde lika igen och hon skrattade så tårarna rann. Senare på kvällen testade jag igen och hon tyckte det var lika kul då. Var får hon allt ifrån? Lilla toktjejen...

Amanda sover en stund nu, sen blir det väl lunch och promenad som vanligt. Är inte alls sugen på promenad, men ska tvinga mig ut i alla fall.

I kväll kommer Magnus! Åh, vad jag längtar efter honom!

I morgon ska vi till Krokom på BVC och sen till huset och städa övervåningen, vilket jag ser mycket fram emot! Kul också att få komma ut bland lite folk, få sminka sig och sätta på andra kläder är mjukisbrallor. Det är sånt jag verkligen uppskattar nuförtiden. :)
Kanske skulle även mamma titta förbi då hennes man passande nog hade ett ärende i Krokom i morgon. Vore mysigt att träffa mamsen!

Ha en fin dag, kanske hörs vi igen senare!

/M

Ons 20/1 -Fall-

Amanda vaknade precis när jag parkerade vagnen efter promenaden förut. Försökte att få henne att somna igen genom att ta en runda på uppfarten men det gick inte. Så vi gick in och jag la henne på sängen, vänder mig bort i en sekund för att lägga ifrån mig kläder på fåtöljen. När jag tittar tillbaka ser jag Amanda rulla över sängkanten. Oj, vad ledsen hon blev, tror mest hon blev rädd men lite slog hon sig, hon har en röd fläck i pannan nu. Kände mig som en hemskt dålig förälder just då. Efter lite gos och amning så blev hon glad igen och skrattade.
Det var ju garanterat inte sista gången hon kommer ramla och slå sig och det är väl bara att inse att det inte går att skydda de små från allt.

Sen tog jag en dusch och under tiden satt Amanda i sin matstol inne i på toaletten och lekte med sina grejer. Ett bra sätt att kunna hålla sig fräsch och hålla koll på henne samtidigt. :)

Tog och dammsög undervåningen också, så jag har gjort någon nytta i alla fall.

Det var jättesoligt när vi skulle gå ut förut så jag letade fram mina solglasögon, men hjälp vad Amanda skrattade åt mig när jag satte på dom. Jaja, jag bjuder på den, är hon glad är jag glad. Och idag har hon mest varit supergo och glad!

Nu ska vi gå och amma och sen kommer väl snart resten av familjen hem.

/M

Ons 20/1 -Förlossningsminnen-

Ja, för ett halvår sedan var vi på förlossningen och trodde att vi snart skulle få träffa vår lilla bebis. Det var nog tur att jag inte visste att det var 14 timmar kvar tills hon skulle komma ut. Det känns dock som det är jättelängesen och mycket har jag nog redan förträngt. Det känns ju som att Amanda alltid har varit hos oss!

Igår kröp hon lite framåt igen, tills hon glömde bort handen och störtade på näsan, ajaj. Men snart kanske hon fixar kordinationen.

Hon hade svårt att sova i natt också, sparkar, viftar och gnäller, även i sömnen. Till slut väckte jag henne, bytte blöjan och pratade en liten stund, sen gick det bättre för henne att sova. Skumt! Även pratar hon i sömnen ibland dadada... och favoriten dra in läpparna i munnen och säga mmmmmmm...

Vi klev upp lite tidigare än vanligt, vid åtta, tittade lite på morgontv innan vi gick ner och fixade frukost till mig. Sen efter tio så tog Amanda en förmiddagslur, längre än vanligt, kanske vi äntligen kan få till lite bra sovrutiner på dagarna? Hon och jag delar på en 1,20 bred säng här, den står i ett hörn och så lägger jag kuddar längs långsidan när hon sover där själv.
Vanligtvis brukar hon gråta och/eller skrika när hon vaknar själv men idag hörde jag hur hon började prata som bara den där uppe. Så jag smög upp för att kolla vad hon gjorde. Då hade hon först krupit ner till fotändan på sängen där hennes mockasiner låg, tagit med sig båda och krupit tillbaka till huvudändan och det var dom hon låg och pratade med. Roliga lilla tjej!
Sen fick hon hoppa ur pyjamasen, bli insmord och få på kläderna och de något neddregglade mockasinerna. Nu har hon gått runt lite i gåstolen och spelat härliga melodier för mig. DJ Amanda!

Planerna för dagen är lunch snart, mata Amanda och sen en promenad. En ganska vanlig dag alltså.

Nu ska jag plocka upp damen här, hon står och tittar på mig och sträcker upp armarna, -Ta upp mig! :)

/M

Tisdag 19 januari -1,5 timme...-

...sov hon i vagnen idag, promenaden inräknat. Inte jättelänge men jag hann ju med endel ändå. Surfa en stund, plocka ur diskmaskinen, fixa lunch och äta halva innan hon ville komma in.
Sen har vi vikt tvätt, pratat med mamma och sen med Magnus som är på väg till Sundsvall för konferens. Och så lekt och ammat såklart!

Amanda tog en liten tupplur nyss, efter att hon fått mat, så nu är hon pigg och glad. Tänkte sätta henne i hoppgungan och sen sätta i gång med maten. Det blir lax idag, funderar om jag bara ska koka potatis till eller om jag ska göra klyftor i ugnen. Det sistnämda är ju så mycket godare...så, det får nog bli det. Sen någon god sås och sallad på det så blir det en supersmarrig middag!

Håller på att kika igenom alla sommarkataloger och planera vårens inköp, har såklart hittat mängder av fina kläder till Amanda, hur mycket kläder kan en liten tjej behöva? Massor hoppas jag, hihi! Nej då, hittills har vi knappt behövt köpa några kläder alls för vi har fått så mycket, både nya och ärvda. Så jag ska gå igenom lagret där hemma och göra en lista på vad som behövs innan jag beställer något. Vuxet va? :)

Nej, middag var det!

/M


Tisdag 19 januari -Andra tanden...-

...ser ut att vara på väg ut också, bredvid den första. Så det är väl bara att ställa in sig på att det blir en del gnäll framöver. Men jag vet ju själv hur mycket jag klagar när mina visdomständer växer så det är ju förståeligt om hon blir på lite dåligt humör.

Igår sov hon nästan tre timmar i vagnen! Helt otroligt! Men kunde jag slappna av för det? Icke! Under de ca två timmar som hon sov ute på gården så var jag ut ca 20 gånger och kollade till henne.

Efter hon vaknat körde hon "upp-på-tå-övningen" hela kvällen, förstår inte hur hon orkar, var får hon styrkan ifrån? Är det dopingpreparat i bröstmjölken? Träningstokiga morfar var mycket imponerad av henne i alla fall. :D

Hade tänkt ta en promenad i eftermiddag men en viss gnällig tjej höll på att göra mig gaaalen förut så det blev till att packa ner henne i vagnen och gå ut direkt. Blev runt tre kilometer idag, men jobbigt då det är uppför hela vägen hem. Skönt väder i dag, åtta minus, vindstilla (!) och lite sol som tittade fram bakom molnen. Amanda ligger ute och sover fortfarande och jag hoppas hon tar en rejäl tupplur idag med.

Nu ska jag nog fixa lunch, tror jag ska ta lite rester och göra en omelett med en sallad till.

/M

Måndag 18 januari -Promenad-

Nej, men jag tror jag chockar med ett inlägg till idag!!

Fixade lunch förut, rester från gårdagens middag, det är ju enklast så. Quornwok med ris och sallad. Gott och mättande, sen tog jag en kopp te innan det var dags för Amanda att äta.
När hon ätit en slurk klädde jag på oss och så gick vi ut på en promenad. Jag är ju inget big fan av promenader egentligen, det är ju så tråkigt, men ett samtal till mamsen gjorde susen! Det är ju faktiskt rätt bra att passa på att höra av sig till nära och kära när man är ute och går, för det är ju en av få gånger som Amanda är lugn så jag har en möjlighet att prata. Fast det kan ju bli dyrt om jag ska promenera mycket. :)

Amanda sover fortfarande ute i vagnen, skönt att få en liten stund för sig själv. Men jag går ju och kikar till henne stup i kvarten, fast jag har babyvakten på...nojig...

Nu ska jag ta en kopp svartvinbärste och läsa tidningen, om jag hinner innan skrutt vaknar.

/M

Måndag 18 januari -Första tanden...-

...började kika fram genom tandköttet i går. Såg att den var på väg i mitten av veckan och det har märkts på Amanda att hon är lite störd av den. Svårt att somna har hon, ligger och viftar, sparkar och smågnäller. Det är i alla fall den bredvid framtänderna på höger sida i överkäken som är först ut. (än så länge känns inget när vi ammar!)

Hon kan krypa nu, i alla fall bakåt, framåt uppstår ett problem eftersom hon flyttar benen först, men har inte kommit på att man måste flytta händerna också, så hon har trillat på lilla näsan ett gäng gånger, lillskrutt.
Sen har hon en annan rolig grej för sig, när hon står på alla fyra så reser hon sig så hon står på tå (yoga?), det ser jätteroligt ut, som att hon ska göra armhävningar ungefär. Har försökt få med det på kort, men det är ju omöjligt, då börjar hon posera i stället, haha.

I lördags var vi på supergod middag hos Jennie och Fredrik och barnen. Det blev lite lek innan maten och jag och Filip ritade. Sen fick Amanda låna Filips gåstol tills det är dags för lilla Ebba att börja springa runt. Roligt!

Annars då? Jo, jag längtar tills vårt hus är redo. Vill få ordning någon gång och känna att vi har ett hem! Den här veckan blir i alla fall kaklingen av badrummet klart så då kan vi städa övervåningen, det ska bli skönt! Lite smågrejer är det kvar i köket, men snickaren har dragit till Thailand i tre veckor. Men vi kanske kan fixa det själva, hoppas jag...

På torsdag fyller Amanda halvåret och på fredag ska vi på 6-månaderskontroll på BVC. Ska bli kul att se om hon gått upp extra mycket i vikt sedan hon började med smakportioner.

På tal om smakisar, nu äter hon potatis också, fast det tog många provsmak innan hon tyckte det var okej. Första gången grimaserade hon och fick rysningar. Vi skrattade som bara den. Så vi ska väl testa någon ny grej snart, har inte bestämt vad, kanske det blir palsternacka.
Vi brukar ge henne en liten portion gröt på kvällarna, hade hoppats att det skulle göra att hon inte behövde så mycket mat på nätterna, men det verkar inte hjälpa något vidare bra. Den senaste veckan har hon ätit varannan timme även på nätterna, vet inte om det är tanden som spökar och väcker henne eller om hon är hungrig.

Nu ska jag underhålla skrutt och kanske äta något också, lunchtid ju!

/M

RSS 2.0