Helgen

Det blev inget mer stråkande eller yrande för oss. I fredags tog vi med lite fika och åkte på bilbingo. Och tillslut fick jag vinna, för första gången. I absolut sista spelet också, 2000kr, mycket välkommet!

Igår gick jag en sväng på stan, kollade på tivolit och fick lite panik över allt folk. Köpte uppföljaren till boken jag nu läst ut. Sen var jag och hyrde tre filmer och köpte lite för mycket lösviktsgodis på Hemmakväll. Ändå höll jag mig hyfsat i skinnet för att vara just där. Brukar lätt sluta med överfull påse med allt gott godis de har.

När N slutat jobba träffade jag honom där och så handlade vi till middagen. När vi lagat mat och ätit var vi chaufförer till N:s föräldrar, morfar och några vänner till dom som varit ute och stråkat. När vi kom hem tände vi massor av ljus, öppnade balkongdörren lite för att höra regnet som vräkte ner och så mös vi ihop oss i soffan och kikade på två filmer. Sååå skönt!

Idag jobbar N igen, längtar till fredag då han är ledig efter elva dagars jobb i sträck. Om några timmar kommer Amanda, längtar!! Innan dess tänkte jag skriva en middagslista och åka och handla. Diska behövs också. Det är ju även jättefint väder idag! Hinner inte ut något innan A kommer, men vi får väl ta en promenad ikväll istället.

Nej, bäst att sätta igång!

/M

Efterrätt



Pannacottaglass och mitt favoritsommarprogram på tv, Sommar med Ernst. :)
Snart kommer N hem, längtar som bara den!

/M

När älsklingen jobbar får man roa sig själ...

2012-07-26_18_45 (MMS)

När älsklingen jobbar får man roa sig själv vid middagen. :-) /M


Uttråkad och lat!

Men åh, vad tråkigt det är att ha semester ensam! N började ju jobba i måndags igen och det är skittrist! Tur att Amanda kommer på söndag!

Fy vad jag blir seg och lat av att vara ledig. Bara att klä på mig blir som ett heldagsprojekt. Usch, vill egentligen vara produktiv och hinna med en massa. Men jag orkar faktiskt inte. Och det är väl det som är semester kanske?
Igår blev det en vända ut på Stråket igen. Fast det var inte så roligt, mycket mera folk så man fick trängas i tälten. Och så var jag inte lika lullig som i måndags så då blev det inte lika roligt. Kanske ska gå ner en sväng på eftermiddagen och kika på folk, om jag orkar göra mig i ordning alltså, haha.

Nej, jag tror jag ska göra lite nytta här hemma idag, vi har inte städat och diskat sen kalaset i lördags (!) plus att vi har tvättat typ fyra maskiner tvätt som behöver vikas, puh! Det ser verkligen ut som ett bombnedslag här, usch usch.

Åh, vad vi vill flytta nu! Ge oss några miljoner tack, så vi kan köpa oss ett litet hus eller radhus eller tält eller vad som helst utom det här.

Nej, disk och städ var det. Och så ska jag läsa lite, har två böcker på G nu, en roman och en fakta om kost/träning. Och på tal om kost så vore lite mat inte helt fel.

/M

Stråkande

Åh, det var jättekul ute igår, när jag tillslut orkat göra mig klar och komma iväg. Det som är så kul med Stråket är alla liveband tycker jag, så skoj att sjunga med och dansa till. När vi var färdigdansade tog vi en promenad hem, på något vingliga ben.

Idag hade jag bokat in en fotbehandling på Wellnesskliniken. Fick presentkort av N där när vi firade att vi varit ihop i en vecka. Så egentligen hade det gått ut men jag fick lite dispens, schysst! Nu har jag i alla fall mycket mjuka och fina fötter.


En sjö vi fiskade vid i början på sommaren...

Det är fint väder idag! Otroligt! Vi åt lunch på Stråket innan N började jobba, mycket gott var det. När han åkt till jobbet tog jag med mig en bok och en filt och gick ner till vattnet. Det var skönt men väldigt varmt i solen så jag fick lägga mig i skuggan efter en stund. Tänkte ta en powerwalk men tappade lusten lite när jag kom in, blev som så trött. Min förkylning börjar iaf äntligen ge med sig, bara litelite ont i halsen nu när jag sväljer.

Ska ta en tur till affären strax och köpa lite gott vi kan äta när N kommer hem. Skulle vilja hyra någon film med, men jag orkar inte åka in till centrum. Och så är det väl nästintill förbjudet att sitta inne och kolla på film när det är finväder. Vi får se vad som hittas på.

/M

Semester

Åh, vad skönt med semester! Tyvärr har jag varit sjuk i två veckor nu, vilket drar ner humöret rejält. Är så sugen på att träna så jag blir tokig snart!
Semestern i Göteborg och Dalarna var jättemysig, ska skriva ett inlägg om den snart. Vi kom hem i fredags och i lördags fyllde mitt lilla hjärta tre år! Helt galet ju, hur tiden går...

Igår och idag har jag dock fått betala för att jag hållt igång trots monsterförkylningen, har varit helt slut. Ikväll är det planerat att bli lite festligheter på Stråket och jag vet inte hur jag ska hitta energi och lust till det. Lite vackert väder hade ju hjälpt till, men jag ska inte klaga det regnar ju inte och (kors i taket!) det är nästan vindstilla.

Nej, jag ska göra en djupdykning i garderoben, kanske blir det en ny klänning som jag shoppade på semestern (Sågmyra outlet=I love!!), om jag hittar några skor att ha till...
En rolig grej är iaf att jag tagit hit en bananlåda med smycken och smink som jag haft på förvaring, så där ska jag också kika om jag hittar några fynd.

/M

Nej! Vi åker på semester i morgon och jag ...

2012-07-12_10_53 (MMS)

Nej! Vi åker på semester i morgon och jag är sjuk! Det får inte hända. Har nyss kommit hem från jobbet och nu ska jag vila mig i form med citronhonungsvatten, godis och SATC. Måste ju bara hjälpa! /M


Månadens höjdpunkt i posten, Glossybox. De...

2012-07-03_16_37 (MMS)

Månadens höjdpunkt i posten, Glossybox. Den här gången var det massor av kul saker!


RSS 2.0