Ons 17/2 -Stadsbesök-

Idag, efter en lite stökig natt och en trevlig frukost med hela familjen så for vi in till stan. Först var vi och köpte lite skruv och sånt, sen for vi till Lillänge. En snabbt besök på Apoteket och ett mindre snabbt besök på Lindex blev det. Hur vet man att man är mamma? Jo om man handlar kläder för över 1300 och dina egna kostar 349 och resten är barnkläder, hehe. Men det behövs faktiskt. Snart dags att byta storlek igen och den storleken har vi inte så mycket av, eller hade inte i alla fall, haha. Hittade en superfin, kort tunika till mig som jag sett på bild innan och letat efter i butiken på stan. Vit med spetsar, jättefin!

Sen for vi till jobbet för att handla lite mat, pratade även med Siri och några andra kollegor, trevligt! Och Amanda fick visa sin moster att hon lärt sig att gå. När vi pratat och handlat klart for vi och åt lunch på Max. Hade tagit med lunch till Amanda, har köpt en smart tallrick från Bambino (tror jag det var) med två fack i och lock. Så jag la i två isbitar innan vi for, en med potatis och majs och en med morot, så höll de sig kalla tills det var dags att äta. Köpte även sådana där majskrokar idag som Amanda fick smaka och de verkar hon gilla.

På eftermiddagen har vi fixat lite här hemma och äntligen fått upp gardiner i sovrummet. Så mycket mysigare det blir. Och så syns inte de mindre fina fönstren så mycket heller. :) Gardinerna måste sys upp, men det får bli ett senare problem. Sen ska en fönsterbräda upp och vi behöver köpa sängbord, men sen är sovrummet helt klart.

Snart är det middag, tror det blir soppa idag och ciabattabröd. Ska bli trevligt att få en spis sen, så man får lite fler middagsalternativ (det har blivit mycket potatissallad, sallad och olika former av kallskuret). Förhoppningsvis blir det fixat i början på nästa vecka!

/M

Kommentarer
Postat av: anneli

haha ja det där med kläderna stämmer så bra man handlar mest tilll barnen inget till sig sälv nästan:)men det är dom värda:)

Jo vi längtar jättemycket till maj,så less på att bo i lgh nu speciellt sommartid då känner man sig som en sill på burk.

2010-02-17 @ 20:29:50
URL: http://annelimedi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0