Söndag 8 november

Förstår ifall någon av er trillar av stolen nu, Marja har uppdaterat!

Fy fasen vad tiden går fort! Någon tid att sitta vid datorn finns knappt, på veckorna inte alls och helgerna spenderas mest i huset och sen när vi kommer hem är det matlagning och sånt på schemat.

Innan den första december är det flytt som gäller, dock har vi stött på problem. När det nya köket sattes upp råkade en skruv skruvas genom rören till elementen som går i väggen så nu har vi fått en härlig vattenskada. Så det blir till att plocka bort det nya golvet (och det gamla som är under) och delar av köket för att åtgärda. Även tvättstugan som ligger under köket är rejält drabbad, så där måste tak och väggar plockas ner. Precis vad vi inte behövde då vi redan låg efter i planeringen. Så deprimerande! Men vi får se det positiva, som att vi inte hade gjort klart hela köket. Vi har i alla fall målat klar all panel och det var på tiden, man blev ju rätt less där på slutet, men fint blir det!

Vi tog en sväng på IKEA i veckan, småshoppade lite och samlade inspiration till övriga rum i huset.

Amanda växer och utvecklas som bara den! Hon är så go och skrattar massor. I måndags vände hon sig från rygg till mage för första gången. Hon har varit på gång flera gånger men armen har alltid varit i vägen, men nu förstod hon att den måste vikas in. Vi går på babymassage på måndagarna, det är sista gången i morgon, vi håller till på Öppna förskolan och det är inget vidare ställe för Amanda. Hon verkar bli väldigt stressad där, grinig och så. Men personalen där är lite si och så, kommer och rycker barnen ifrån en och även om de ligger helt lugnt och tittar så ska vissa dit och plocka upp de små. Mycket irriterande.
Annars är hon oftast på bra humör, förutom när hon sovit för lite. Allting ska kännas på och _allt_ ska ätas på! Förut sög hon på saker men nu gnager hon, hon fick en bitring av sin farmor som hon gärna gnager på så det gnisslar, låter som hon äter Halloumiost. :) Underbaraste lilla tjejen!

   
Zzz, båda bilderna är från när jag och Amanda var i Kläppe i höstas när Magnus var på jobbmöte i Skåne.

   
Lek i spjälsängen och flyttpackning...

  
Lite pappamys innan läggdags.

Så, nu vet ni att vi lever och ni har blivit överrösta av Amanda-bilder.

/M


Kommentarer
Postat av: Charlotta

men söta mandis-hjärtat! Naaw :-) Hon är allt bra lik sin mamma, söt som socker!



kram till er! :-)

2009-11-11 @ 22:00:58
URL: http://urlottassynvinkel.blogg.se/
Postat av: Morrhoppan

Naaw, vad söt hon är, och vad stor hon har blivit!

2009-11-12 @ 16:16:30
URL: http://morrhoppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0