Tisdag 7 juli

Beräknad födsel +3
Lika bra att utnyttja fördelarna med att vara gravid...

...som inbyggd hylla till chipsskålen...

Igår flyttade vi massor av grejer till huset, hur mycket får det egentligen plats i ett förråd? Massor visade det sig. Höll på mest hela dagen. Jag försökte hålla mig ganska lugn, men det blev en del lyft och massa spring i trapporna, så sen fick jag så klart ont. Får skylla mig själv.

I morse var vi hos barnmorskan och allt verkade bra. Fick en ny tid nästa torsdag, men den ska vi väl ändå slippa gå på, eller? Hoppas!

Tänkte innan att nu när jag ändå gått över så spelar inte en dag hit eller dit så stor roll, tills jag frågade Magnus när han tror att bebisen kommer komma. "-Nästa onsdag" var hans svar, det var inte precis det jag ville höra. Så jag hoppas bebis lyssnar mer på sin mamma och kommer ganska snart, helst idag, eller i morgon.

/M

Kommentarer
Postat av: Siri

Men söt! :)

2009-07-07 @ 18:14:14
URL: http://siriamanda.blogspot.com/
Postat av: Madeleine Mattsson

underbart! man ska pasa på att njuta av sin hylla och då menar jag hyllmagen haha! inte bröna! Njut av hela gravidkroppen för snart är den passe´ för dnna gången. man börjar lätt sakna den av egna erfarenheter..magen sparkar o allt det där. Jag putsade förnster dagen innan Casper kom...och han kom en vecka för tidigt... ;) prova =)

2009-07-07 @ 22:05:25
URL: http://mattssonmadeleine.blogg.se/
Postat av: Marja

Men fasen, jag som tänkt putsa fönster i flera veckor, det skulle verkligen behövas! :D

2009-07-08 @ 18:57:50
URL: http://marjasoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0