Torsdag 9 april

I tisdags blev det lunch på balkongen i strålande sol, fantastiskt! Synd att inte vädret ville hålla i sig, men det ska tydligen bli upp mot 15 grader i helgen vilket låter väldigt lockande.

Besöket hos doktorn gick bra och jag blev sjukskriven fram till havandeskapsledigheten. Men fick mig en rejäl tankeställare där och nu när jag varit ledig ett par dagar. Hur otroligt dum jag har varit. Det hela började väl när jag berättade för doktorn hur jag hade mått, att jag funderade på att åka till sjukhuset på söndagen och så sa jag att "när jag pratat med barnmorskan på måndagen så gick jag hem från jobbet direkt..." Då kollade doktorn på mig och frågade "Så du gick till jobbet fast du hade mått såhär?"
Och det är så sjukt men jag hade aldrig en tanke på att jag skulle sjukanmäla mig, vilket känns mycket skrämmande nu i efterhand. Känner ju nu hur otroligt stressad jag varit på slutet, hela dagarna har liksom varit en stor press, från mig själv mest. Inte konstigt att jag däckat typ kvart över sju varje kväll. Men nu är det slut med det, bara vila som gäller framöver. Och nu när jag lugnat ner mig så märker jag mycket tydligare vad som händer om jag stressar lite. Räcker att jag går lite för fort eller att jag tänker på jobbet så får jag sammandragningar. Huvudsaken i alla fall att bebisen mår bra, vilket den verkar göra.

Igår var vi på första föräldragruppen, roligt att träffa lite andra som ska få barn, jämföra magar och sånt. Sen var det ingen direkt ny info för mig i alla fall. Vi fick se en film, troligtvis med mutade människor i, för oj vad fantastiska deras förlossningar hade varit, inga bedövningar behövdes eller någonting. Kändes lite väl rosenskimrande för att vara sanna.
Sen fick vi ligga på saccosäckar (huuur skönt som helst, men hur fasen tar man sig upp själv från en sån?) och lyssna på avslappningsband, mycket roligt att se Magnus på avslappningsövningar, han somnade dock rätt omgående. :) Men alltså det är inte så lätt att slappna av på beställning och bland okända människor. Kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv åt de stackars blivande papporna när mannen på bandet sa "spänn ditt underliv...känn barnet i magen..."

Efter kursen gick vi till Fredde på Audiovideo och beställde en ny kamera, en digital systemkamera. Måste ju ha så vi kan fota fina bilder på den lilla älsklingen när den kommer ut. Tittade även på en videokamera, herregud vad små de är nu för tiden, kanske blir det en sådan med, när vi ändå är i shoppartagen.

Sov fruktansvärt dåligt i natt så nu ska jag äta något och sen försöka sova lite.

Skärtorsdag i dag, en av mina favoritdagar som barn, en hatdag på jobbet och nu som vilken dag som helst.

/M

Kommentarer
Postat av: Morrhoppan

Vila och ta hand om dig och bebisen nu! :)

2009-04-10 @ 09:32:34
URL: http://morrhoppan.blogg.se/
Postat av: Charlotta

hehe! magnus har inte ens kommit in i uppvärmNingsfasen ännu ;-) ta det lugnt med dina sammandragningar, relaxa hemma, tänk på dig själv oCh gör bara sånt som är kuuul! :-)

2009-04-12 @ 01:49:36
URL: http://urlottassynvinkel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0